Aktywne Wpisy
korell +27
Mam 28 lat i od dłuższego czasu myślę o przebranżowieniu się do jakiegoś normalnego zawodu, mam już dość pracy z patusami. Od dziecka interesuje się komputerami, instalowałem gry z crackiem, zawsze lubiłem kombinować, pomagałem wszystkim ciotkom z komputerem. Gdy było trzeba to konfigurowałem routery, a w liceum wymiatałem z excela, później studia i praca w kołchozie. Oczywiście znam dobrze angielski i mam A2 z niemieckiego, od czego zacząć naukę, żeby znaleźć jakąś

uncle_freddie +56
Każdy Mundial to święto piłki, ale jak myślę, że za rok czeka nas ta hamburgerowa udręka z tandetnym guwnoshow, niepunktualnością i przesuwaniem godzin meczów i możliwymi stypami na trybunach, to odechciewa mi się wszystkiego
#mecz
#mecz

Gdzie jest autor dzieła - @bolimienoga?
#heheszki #solgaz #bolimienoga #humorobrazkowy
źródło: comment_YJ58W5BM8DyR9W3HWTB9BjrHxr3J18eu.jpg
Pobierz1. Tłusty kurz na szafkach to od gazu. Od gotowania co najwyzej szklo za kuchenka
2. Mamy gazowe i indu
3. Indukcja i gaz to cos zuuupelnie innego
nie ma nic więcej. Żadnych obliczeń.
Pozdrawiamy cieplutko (。◕‿‿◕。)
@SOLGAZ: jakie szkło?
gazowy pierkarnik + indu płyta? Można jaśniej i pełnym zdaniem?
3. No wiem ale pytam ocb z tymi płytami bo nie wiem o co chodzi z tąoszczędnością. Myślałem, że indukcyjne działają na prąd a nie na gaz.
czyli w tych gazowych bez płomienia ceramika się rozgrzewa normalnie natomiast w indu sie nie rozgrzewa?
indu są już 100% na prąd, ta? indu wyjdzie droższe w eksploatacji?
@SOLGAZ: a podobno macie problem z pękającymi płytami "wierzchnimi"... Podejrzewam, że napiszecie, że kłamstwo, ale zapytam dalej: jak wygląda serwisowanie w takim przypadku? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Co jest takiego oszczędnego w solgazie, że jest oszczędniejsza o te 50% rzekomo niż zwykły gaz?
jak rozumiem brak osadó gwarantowany? Póki co mam za przeproszeniem, cały okap, żyrandol oraz pobliską szafke u---------ą w osadach stąd nie wyobrażam sobie posiadać aneksu kuchennego i miećte osady na meblach salonowych, tudzież firanach czy suficie.
A nawet gdybys jakims cudem rozbil plyte to przyjezdzamy na miejsce i wymieniamy czesc na nowa - tak dziala nasz serwis zamiast naprawiac cos na miejscu
Brak osadow gwarantowany. A juz na pewno tago z gazu.
@rzuf22: no, ceny gazu są straszliwe. W tym roku zapłaciłem za gaz 120 zł. Dramat jak u Stonogi.
Mnie więcej to miałem na myśli pisząc o serwisie. Była to też odpowiedź na:
Chciałem uspokoić Mirka i pokazałem, że praktycznie w każdej miejscowości jest