Wpis z mikrobloga

@braetk: @RazDwaCzyCztery: Po nitce do kłębka, wydaje mi się, że to autor: https://www.instagram.com/p/BM1cdkahHly/
Dodaję największe jakie znalazłem.

@Wi3rzbek: @SilentJustice: Pół biedy samo naświetlanie. Większość z tego co jest na zdjęciu to naświetlenia w paśmie niewidzialnym dla ludzkiego oka (IR), więc na żywo i tak by nie było aż tak wiele widać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
meetom - @braetk: @RazDwaCzyCztery: Po nitce do kłębka, wydaje mi się, że to autor: h...

źródło: comment_L1u5q2MNF3uV0zzcXoNDmB6daM5JZkZd.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Wi3rzbek: Choć teraz jak przeglądam zdjęcia gościa, to podejrzewam, że ma ze 2-3 dobre ujęcia drogi mlecznej i je po prostu wkleja photoshopem do fotek. Przykład, który wg mnie nie jest możliwy do uzyskania.
  • Odpowiedz
@Wi3rzbek: Zawsze było coś romantycznego w gwieździstym niebie. Ale odkąd kilka lat temu chodziłem na wykłady z Kosmologii (do niejakiego dr Płazaka @ #agh) i zdecydowanie więcej zrozumiałem (życie gwiazd/kosmosu) to ten ogrom Wszechświata, otaczającej nas Drogi Mlecznej i setek milionów miliardów gwiazd robi na mnie jeszcze większe wrażenie i nigdy nie mam dość..
  • Odpowiedz
@meetom ja nawet bez wykładów nie mogę się napatrzeć i ogarnąć jak może być coś tak pięknego i ujmującego ( ͡º ͜ʖ͡º)
wyczuwam branią duszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz