Wpis z mikrobloga

@Psychopathy_Red: Przez tyle lat był niedoceniany, że w końcu zaryzykował. Możliwe również, ze nawet wiedział o możliwości swojej wpadki, ale właśnie przez to że przez tyle lat był "nikim", wymusiło jego grę.
  • Odpowiedz
Ja kiedyś oglądałem film oparty na faktach i właśnie to chyba o tym gościu bo historia identyczna prawie. Jeśli ktoś poratuje tytułem będę wdzięczny bo jakiś czas mi to po głowie chodzi :)
  • Odpowiedz
@FrankJUnderwood: umiał odnaleźć zaszyfrowane ogłoszenia w gazecie a nie byl na tyle mądry żeby sie skapnac ze policja chce go w----c xd

Potrafisz dotrzec do jakiegoś archiwalnego zdjęcia tej gazety? Z chęcią bym zobaczył
  • Odpowiedz
umiał odnaleźć zaszyfrowane ogłoszenia w gazecie a nie byl na tyle mądry żeby sie skapnac ze policja chce go w----c xd

@Koller: Z tego co udało mi się znaleźć to ogłoszenia nie były szyfrowane. (@FrankJUnderwood: Możliwe, że to błąd we wpisie wynikający z błędnego przetłumaczenia zwrotu "classified ad", który oznacza "ogłoszenie drobne"?)
Dodaję skan listu, z pytaniem BTK, o możliwość wysłania dyskietki.
Skanu z odpowiedzią policji nie znalazłem, ale na
jeszcze_raz - > umiał odnaleźć zaszyfrowane ogłoszenia w gazecie a nie byl na tyle mą...

źródło: comment_RjYlxSe71XvGwSmMZQ5kVwOxHCM9iaxj.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz