Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Czy zmiana nazwiska po ślubie jest ważna? Ⓘ
Latem przyszłego roku planuję ślub. Jednak mam jeden ogromny zgrzyt, który dosłownie czuję jak strzał w serce. Moja narzeczona nie planuje zmieniać nazwiska – nawet nie chce podwójnego.
Od początku przygotowań na wszystko się zgadzałem. Wybór sali, muzyka, jedzenia, fotografa, nawet podróż poślubna jest wybrana stricte pod nią. Ona chce ceremonię na plaży, zgadzam się. Chce konkretną muzykę, zgadzam się. Fotograf, jedzenie, podróż poślubna –
Latem przyszłego roku planuję ślub. Jednak mam jeden ogromny zgrzyt, który dosłownie czuję jak strzał w serce. Moja narzeczona nie planuje zmieniać nazwiska – nawet nie chce podwójnego.
Od początku przygotowań na wszystko się zgadzałem. Wybór sali, muzyka, jedzenia, fotografa, nawet podróż poślubna jest wybrana stricte pod nią. Ona chce ceremonię na plaży, zgadzam się. Chce konkretną muzykę, zgadzam się. Fotograf, jedzenie, podróż poślubna –

JoMaHaa +1238
Dam Wam taki protip. Jak jestescie z kobitą w związku to zapytajcie się jej czasem czy nie przytyła troszeczkę, albo powiedzcie cos w stylu "oo widzę, ze troszkę przybylo Cię w bioderkach". To jej da sygnał że się interesujecie nią i zauważacie nawet drobne zmiany bo wam zależy i nie jest obojętna.
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski

Pytanie zielonka niezorientowanego w temacie. Możecie powiedzieć na jakich zasadach działa ranking? Bo z pewnością nie ma związku z aktywnością. Przez ostatni tydzień spadłem o kilkaset miejsc w rankingu nie robiąc nic szczególnego i nic innego niż przez ostatnie 1.5 roku może z wyjątkiem rozsyłania technicznych linków na priv zamiast na mikro i pretensji o blokowanie znalezisk. Jaki jest sens rankingu skoro nikt z użytkowników nie wie jak działa, a nie chcecie się tą tajemną wiedzą podzielić? Rozumiem, że jest to jakiś ranking prywatnych sympatii.
#administracja #moderacja #wykop #ranking #pytanie #bordo #gorzkiezale
źródło: comment_sK3cxalQSPWrOKbAuWmgzDdwmMiqYTdv.jpg
PobierzNaprawdę wiele osób wie jak działa ranking, a sporo można dowiedzieć się z FAQ
Wlicza, czyli z definicji nie oznacza że jest to jedyny czynnik.
Ocena za znaleziska z 3 m-cy jest taka że >50% z nich wylądowało na głównej. A z całą pewnością nie zmieniła się przez ostatni tydzień.
@PyraPrzeznaczenia pyrka dlaczego zawsze jak coś dodam na wykopalisko to spadam?
Pyra zlituj się i miej szacunek dla ludzkiego intelektu.
Popatrz na staty moje i
A cała suma akcji jest zliczana od momentu założenia konta, a do rankingu wliczają się tylko ostatnie 3 miesiące.
Tajemnik, blisko mnie , 3 znaleziska przez 3 miesiące, ostatni koment 21 m-cy temu, wpisów na micro ZERO, społeczność JEDEN
http://www.wykop.pl/ludzie/dodane/tajemnik/
Magdalena2010 nade mną
http://www.wykop.pl/ludzie/dodane/madalena2010/
10 znalezisk przez 3 m-ce z czego 5 na głównej, komentarzy ZERO, wpisów na mikro ZERO, społeczność JEDEN, wykopane 15( ja czasami więcej wykopuje dziennie) , staż ten sam
Ranking przelicza się automatycznie, nikt go własnoręcznie nie ustawia.
W takim razie podaj mi algorytm przeliczania, bo kto mnie wykopuje i w jakich ilościach to ja świetnie wiem i widzę.
Ba nawet mam statystyki zakopów danych użytkowników których na wykopie normalnie nie widać. Przodownicy to PanBoo, Lagg i paru innych.
Tylko nie mów, że nie znasz algo bo to oznacza, że nie znasz zasad rankingu.
Część zasad rankingu jest znana i już napisałam Ci o nich, więc chyba jednak je znam. A w algorytmie jest uwzględniona waga poszczególnych głosów zależna od koloru nicka, powodu zakopu i pewnie od jeszcze jakichś rzeczy, ale tego algorytmu nikt nie udostępniał, więc na ten temat wiadomo tylko
Czyli tak jak napisałem w powyższym wpisie. Czeski
@HaHard: Z całością się zgadzam albo prawie zgadzam, ale nie z tym, co dałam w cytat :p Tak było kiedyś, ale jakieś 2 lata temu zmienili to i teraz staż nie ma wpływu na ranking.
@a__s: napisała w tym wpisie: