@SmieszekZawadiaka z takim podejściem nic bym w życiu nie osiągnął, bo zawsze jest jakieś potencjalne ale i można sobie zrobić w ten czy inny sposób krzywdę. Aha, widzę, że Ty dalej o tych kolanach... no nic, tylko pogratulować wiedzy opartej na bezpodstawnych mitach. W metabolizm napędzany przez ilość posiłków też wierzysz? ( ͡°͜ʖ͡°)
@HT-Ron: chcesz powiedzieć, że 2,3 raza w siadzie i 3x w martwym to słabo jak na szesc lat na sucho? Ja się autentycznie chyba na bierki przezucę przy takich dzikach :)
@TheHamlet powiedz co w tym nieosiągalnego w tym wymiarze czasu. Jak zacząłem ćwiczyć z kolegami to w 1, 5 roku każdy zrobił 2x masę ciała w siadzie i 2,5 w martwym. Do tego 3 zrobiło 1,5 na klatkę - to moja bardzo słaba partia i ja tylko 1,4. O czym tu dyskutować? Zaznaczyłem, może nie wprost, że trenując siłowo to przeciętnie.
@HT-Ron: specjalnego nic. Tylko, szkoda, że jakoś nigdy tych ludzi na siłowniach, co to targają 200 w siadzie i 250 w martwym nie widzę, a wiele miejsc już zwiedziłem :). Za to w sieci ich wszędzie pełno.
@spetz: Kolego, zniszczysz sobie kolana i stawy i nie bedziesz mogl chodzic od dzwigania takich ciezarow. Zacznij przenosic wersalki, porob troche w przeprowadzkach, wyrobisz sie bardziej i zarobisz.
@spetz: Nie na każdej są, a i większość chodzi tam tylko spędzać czas. Nie każdy też trenuje pod jednym kątem czego ty jesteś przykładem. Ja osobiście preferuję "piwniczne mordownie" gdzie nie przychodzą często nowi.
@Nefcio: Kwik. Amatorsko bez trenera dla siebie i w piwnicy a da się. Ciśnij ile chcesz ale to nadal więcej niż większość w swoim życiu bierze w martwym. Zajęło to też mniej czasu niż się większości
Robimy nitkę normalnych Youtuberów, którzy kochają to co robią i robią to dobrze. Pokażmy patoli z tagu fammemma, że #youtube to nie tylko #boxdel #stu #wardega i reszta tych gwiazdek, które żyją z afer. Ja zaczynam Mietek Mietczyński
#silownia #mirkokoksy #przysiad #podnoszenieciezarow #trening #spetz
Aha, widzę, że Ty dalej o tych kolanach... no nic, tylko pogratulować wiedzy opartej na bezpodstawnych mitach. W metabolizm napędzany przez ilość posiłków też wierzysz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
"przysiady"
@Nefcio: Kwik. Amatorsko bez trenera dla siebie i w piwnicy a da się. Ciśnij ile chcesz ale to nadal więcej niż większość w swoim życiu bierze w martwym. Zajęło to też mniej czasu niż się większości