Aktywne Wpisy
harold97 +568
Stało się to co #blacpill mówił od początku
Normictwo wtedy gadało coś o miłości, że w końcu znalazł swoja lubą na całe życie
#!$%@? prawda XD zawsze chodzi o kasę
#blackpill #pieklokobiet #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka
Normictwo wtedy gadało coś o miłości, że w końcu znalazł swoja lubą na całe życie
#!$%@? prawda XD zawsze chodzi o kasę
#blackpill #pieklokobiet #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka
symetrysta +67
Może mi ktoś wytłumaczyć jak żyć w Polsce zarabiając minimalne wynagrodzenie (tj. około 2700 złotych netto), albo nawet te 500 złotych więcej, jak wynajem najtańszej kawalerki w powiatowym mieście kosztuje z czynszem minimum 1500 złotych?
#polska #nieruchomosci #pracbaza #bekazpolakow
#polska #nieruchomosci #pracbaza #bekazpolakow
#!$%@? z tym, że Włochy leżą na styku płyt tektonicznych
a błyskawice to zeus ciska jak się #!$%@?
tak wygląda prawicowa "elita intelektualna"
Komentarz usunięty przez moderatora
@afc85: i wszystkie ateusze.
Jak to jest że lewica najgłośniej drze ryja o to że "obrażajo" uczucia, a sama jedzie po czyjejś wierze? Jestem prawicowcem i #!$%@? mnie obchodzi czy ktoś wierzy w drewniany kamień czy nie lecz to wy najgłośniej płaczecie o to.
( ͡º ͜ʖ͡º)
wpis tyczy się grzegorza brauna, który na prawicy uchodzi za czołowego intelektualistę, a jak widać jest zwykłym idiotą a ty bredzisz coś o ateistach, czy obrażaniu uczuć religijnych
niestety ale nie jesteś w stanie zrozumieć nawet prostego wpisu na stronie ze śmiesznymi obrazkami
@Dobre_bo_z_Marcepanem: Okeeej a co jesli Bóg tak chciał? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Więc co jak co ale ateiści mają teraz zagwozdkę.
@eMac1ek: @BojWhucie:
@j3sion: Niesamowite.
nie, napisałem że jest idiotą bo stawia tezy i wyciąga wnioski bez jakichkolwiek racjonalnych podstaw, obarcza winą boga za kataklizm, w którego ponoć wierzy i którego rzekomo uznaje za najwyższe dobro, bo pasuje mu to do własnych, oszołomskich poglądów
chociaż może wcale idiotą nie jest, tyko za takich uważa odbiorców swoich tekstów i świadomie karmi ich oszczerstwami i manipulacjami
Komentarz usunięty przez autora
@afc85 Ale wiecie, że tego fanpage'a nie prowadzi Grzegorz Braun tylko jakiś gimb, nie?
@afc85
Ten profil jest prowadzony przez jakiegoś rakomira i niejednokrotnie mu wytykałem to #!$%@? w komentarzach, bo chyba nie trafia do niego, że podpisuje się czyimś nazwiskiem.
a tym perunem był młody chris hemsworth
@j3sion: w kraju leżącym w strefie klimatu umiarkowanego spadł deszcz. Prawdziwy cud.
Jest też różnica między w wiarą w boga/bogów/drewniany kamień, a faktami naukowymi. Szkoda szczępić ryja na taką polemikę ić być ateuszem gdzie indziej.
@Diamonddog: Poproszę źródło.
P.S. Jeśli w każdym zdrowym mózgu ma być "ośrodek odpowiedzialny za wiarę w bóstwo", to można uznać, że ateizm jest zaburzeniem psychicznym xD
Generalnie badano ludzi którzy doświadczają różnych "doznań duchowych" i obserwowano aktywność mózgu. Przeprowadzano też eksperymenty takiego typu że przystawiano delikwentowi elektromagnesy do głowy i aktywowały się omawiane obszary powodując różne doznania.
Odnośnie ateizmu to imo to jest wybór a nie zaburzenie. Sam jestem agnostykiem. Lecz jest różnica między ateizmem a ostatnio popularnym gimboateizmem. Teraz po prostu ciśnięcie po chrześcijaństwie jest modne.
Ale czy można brać fenomeny sprzeczne ze naturalnymi procesami zdrowo działającego mózgu tylko za wybory i twierdzić, że nie są one zaburzeniem? To przecież jak z myślami samobójczymi podważającymi naturalną rolę przetrwania, a
Kwestia jednostki, jednemu będzie to objawienie anielskie innemu będzie wydawało się że lata. Nie orientuje się odnośnie tego czy ta kwestia jest powszechnie podważana czy nie, oraz na jakiej podstawach oba założenia się utrzymują. Więc trudno mi się z tym stwierdzeniem zgodzić bądź mu zaprzeczyć.
@Diamonddog: Niekoniecznie. Procesy autodestrukcyjne są bardzo powszechne, dotykają osób najróżniejszych stanów i mają często przyczynę zewnętrzną, lub ściślej, są wywołane różnego rodzaju niedopasowaniem wyobrażeń do rzeczywistości. Widzę tu parę paraleli do zaprezentowanego przez ciebie modelu ateizmu, jako stanu odmiennego od naturalnej duchowości człowieka zapisanej w strukturze mózgu.
Przepraszam, ale pomimo, że sam miałem tak chore stanowisko jak Ty, to jednak teraz nim gardzę jako zwykłym syndromem sztokholmskim. Ot póki cię dresy nie zgwałcą to nie masz prawa ich krytykować za
Komentarz usunięty przez autora
co winem zapalczywości swego nierządu
napoił wszystkie narody!"
Powoli zmierza do centrum Watykanu. ;)