Aktywne Wpisy

hellyea +398

kartofel +118
Krąży sobie po linkedIn taki obrazek.
Ileś tam komentarzy i wszyscy się spuszczają, jaki to skok cywilizacyjny poczyniła Polska.
Budując lokale pod wynajem krótkoterminowy.
( ͡º ͜ʖ͡º)
#nieruchomosci #gdansk
Ileś tam komentarzy i wszyscy się spuszczają, jaki to skok cywilizacyjny poczyniła Polska.
Budując lokale pod wynajem krótkoterminowy.
( ͡º ͜ʖ͡º)
#nieruchomosci #gdansk
źródło: temp_file7922807198066806218
Pobierz

źródło: comment_gqiLfU3vUM2nN4BEfHWCzzssfteJT5Fn.jpg
Pobierzźródło: comment_lu2HZJd9cTaukiTpMxXYc7USMjqudryt.jpg
Pobierz- znajomość Photoshop: 4/5
- znajomość Ilustrator: 3/5
- znajomość MS Paint: 5/5
@loczyn: I uważasz że microsoft nie zbadał rynku i jego potrzeb tylko tak sobie stworzył narzędzie za 3k dolarków aby mogło z niego korzystać kilka szaraków? Uważasz że nie korzystali z pomocy profesjonalistów w kwestiach udogodnień, funkcjonalności itp.?
źródło: comment_aKoK0FSp8ZiIIXE8ufac6YeWL8dd7Y3g.jpg
Pobierzźródło: comment_llrZzNuZIxgkzeF8XMlRaRIvlSrQlR2a.jpg
Pobierz@Madotsuki: Ja wiem, że tutaj argumentum ad ilościum specjalistum jest mocny, ale prawda jest taka, że Surface 4 rysik miał, teoretycznie nastawienie na grafików było, ale nikt z tego nie korzystał bo się nie nadawało do pracy.
Ja
@Namenick: Odpowiedziałem już koledze @Madotsuki - może podpasuje inżynierom do pracy w CADach, ale jeśli jakikolwiek grafik to kupi to po prostu ze względu na design, prostotę i fajny ekran, a nie
Microsoft chce być
@Marrond: Ale widać to działa, na Wykopie już są ludzie którzy w to uwierzyli :)
System na telefonie: Windows 8.1 a na kompie Win7 - nie poprogramujesz sobie. Postawiłem więc wirtualkę, ale tam nie
@Marrond: no właśnie nie wiem, narzekanie na dosyć słabą specyfikację sprzętu jak na 3000 dolarów (bez tego śmiesznego kółeczka - Surface Dial (!)) są jak najbardziej na miejscu, ale wydaje mi się że tak specjalistyczny sprzęt nie jest jakimś gimmickiem z o za wiele dużą
źródło: comment_5X7DtUCF2jzgD17ODOFy9QSuIvbaPlVD.jpg
PobierzA tak wogole to jest takie cos jak "PowerMate" z 2011. Dosyć mocno sie inspirowali :D