Wpis z mikrobloga

Ogromne rozczarowanie brakiem dostatecznej informacji, ze bilety na #pga obowiazuja tylko na pga i NIE na pozostałe targi (aqua zoo, hobby, happy baby). W przedsprzedaży tylko 5 zl różnicy miedzy biletem na pga a na wszystko, a na miejscu bilety niby po 20 (ale takich nie widziałem, jedyna dobrze widoczna opcja to wyjść i kupić bilet - za 20 na trzy mniejsze targi lub za 40 na wszystko. Mając juz bilet za 25...).

Mnóstwo ludzi odbijalo sie od bramek, szczerze mam nadzieje, ze te targi (co roku znaczaco słabsze od pga) okazały sie w tym roku skrajna klapa bez odwiedzających...

#zalesie #pga
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@barto125: Google, pga bilety, kup i żadnego wyboru miedzy pga a łączonym. Sądząc po liczbie zawiedzionych zwiedzających na miejscu, tu by dość powszechny przebieg
  • Odpowiedz
@sasik520: Potwierdzam, jechałem praktycznie na indie, a bardziej byłem zainteresowany aqua zoo i hobby... Ogólnie w tym roku to było już totalnie 80% league of legends i ze dwie konsole. Chyba PGA utraciło swój prestiż i trzeba czekać, aż pojawią się jakieś lepsze alternatywy.
  • Odpowiedz