Aktywne Wpisy

DrJudym +139

mirko_anonim +27
✨️ Jak radzić sobie z wyzwiskami w rodzinie? Ⓘ
Ocencie sytuacje.
Ubieramy rano dziecko do żłobka. Ona ubiera lewy bucik, ja prawy, spieszymy się. Ona swój skończyła wcześniej i nagle zabiera się za mój ze słowami "daj to bo robisz jak nieudacznik". Słowo "nieudacznik" jest dla mnie jak płachta na byka. Nie chcąc wyzywać klepnąłem ją wierzchem dłoni o ramię. Nic jej się nie stało, kucała więc gdybym zrobił to mocno, to by
Ocencie sytuacje.
Ubieramy rano dziecko do żłobka. Ona ubiera lewy bucik, ja prawy, spieszymy się. Ona swój skończyła wcześniej i nagle zabiera się za mój ze słowami "daj to bo robisz jak nieudacznik". Słowo "nieudacznik" jest dla mnie jak płachta na byka. Nie chcąc wyzywać klepnąłem ją wierzchem dłoni o ramię. Nic jej się nie stało, kucała więc gdybym zrobił to mocno, to by
![I Krucjata. Jak rozpoczeły się wyprawy krzyżowe [Podcast historyczny]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a55e4669a15da9d43e108105466074b3de4219c0d1720c3dfd4acc7d17b57716,q80.jpg)

"Javascript to uproszczona wersja javy"
Co ja robię na tej uczelni?!
Czyli przedmiot o html/css/js…
Niestety na zaocznych nie było zbyt dużego wyboru, a przecież bym nie poszedł na blok o sieciach ;D
Akurat sieci z kbogu to dobra sprawa, jest ogarnięty, ma doświadczenie biznesowe. Dodatkowo można robić kursy cisco, co polecam.Dla osób które chcą się zakręcić w temacie sieci jego
A
( ͡° ʖ̯ ͡°)
Niestety WI nie ma najlepszej opinii ani poziomu w mojej opinii, dlatego odpuściłem magisterkę tam.
A poziomu mi się już nawet nie chce komentować...
@zweipack: dostałem się bez problemu. I przeniosłem się na zaoczne po roku. Ciężko pogodzić pracę zawodową na cały etat i studia dzienne. Dodatkowo - nie ma to w sumie nic do rzeczy, bo prowadzący są ci sami, materiał też jest w 90% ten sam (czasem odpuszczą jakiś temat, bo mamy mniej godzin wykładów i tyle - ale też nie zawsze to oznacza, że tego nie wymagają).
Nie mialem z nim laborek to nie wiem co on tam opowiadal.
Nie mialem tez problemu zaliczyc jego przedmiotu. Naprawde uwazam go za specjaliste ale sadze ze nie potrafi zainteresowac tym odbiorcy do ktorego mowi.
Wszystko wydaje sie stricte skierowane do wybrancow ktorzy jak on zakochali sie w tym przedmiocie.
A POI jako jeden