Aktywne Wpisy

Krznl +62
Wiecie co? Nikt nie pytał ale sobie mogę pisać co chce - jestem niesamowicie szczęśliwa, że mam mojego męża. Już niedługo nasza 8 rocznica ślubu ʕ•ᴥ•ʔ
Kocham go nad życie, jest moim najlepszym przyjacielem, rozumie mnie jak mało kto, dzielimy wspólną komórkę w mózgu, nie musimy rozmawiać, żeby się rozumieć, też mirkuje, gramy razem w gierki, uwielbiamy spędzać czas razem, śmiejemy się z tych samych rzeczy, jest po
Kocham go nad życie, jest moim najlepszym przyjacielem, rozumie mnie jak mało kto, dzielimy wspólną komórkę w mózgu, nie musimy rozmawiać, żeby się rozumieć, też mirkuje, gramy razem w gierki, uwielbiamy spędzać czas razem, śmiejemy się z tych samych rzeczy, jest po

Defined +69
Jaaapierdziele, niech on to zrobi, wiecie jakie będzie eldorado na rynku w Polsce (i Rumunii, Białorusi, Ukrainie) z tego powodu? xDD COVID 2.0, albo i nawet lepiej. #programowanie #programista15k
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-06 000210
Pobierz

Zachowanie godne pochwały - ale czy zawsze przynosi nam sane korzyści? Jeśli podróżujecie z małym bagażem podręcznym, który zmieści się pod fotelem przed Wami - faktycznie lepiej posiedzieć i kontrolować rozwój sytuacji unikając stania w kolejce. Jeśli jednak podróżujecie z walizką, którą chcecie umieścić w półce pomad głową sprawa się komplikuje.
W przypadku easyJeta i popularnych A319 i A320 samolot jest w stanie pomieścić kolejno 55 i 60 walizek. Jeśli czekacie do końca, wasz bagaż podręczny może nieodpłatnie trafić do luku bagażowego. Ta informacja znajduje się na karcie pokładowej oraz w warunkach przewozu.
Miejcie to na względzie i wysokich lotów!
#groundhandling
#lotnictwo #samoloty #pracbaza
źródło: comment_3zr1Ih7Q90y9qtHeipjeU4cN8l0DEZVt.jpg
PobierzAle faktycznie największą bekę to mam z droższej kolejki priorytetowej Ryana i pchania się na siłę w Modlinie - szczególnie jak jest zła pogoda, kończy się na tym że ten co zapłacił najwięcej, najdłużej tam sterczy na tym deszczu czekając aż ktoś
AAA..i zawsze nabijam sie z kupna kolejki priorytetowej. A czemu? bo wchodza ze mna i czekaja ze mna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@klaun-szyderca: Kolejka priorytetowa jest darmowa jeśli ktoś zna trick polegający na odmeldowaniu się w ostatnim momencie przed odlotem. Wszystkie normalne miejsca zostały wtedy przeważnie już przydzielone i dostaje się nieodpłatnie lepsze miejsce + pierwszeństwo wejścia na pokład. Robiłem tak już z 5 razy i 4 razy się udało.
Potem elegancko do kolejki na 5 osób a nie 200 (
Dobrze ze w wizzair numeruja miejsca to skonczylo sie bieganie przez plyte lotniska, to bylo juz spore przegiecie.