Aktywne Wpisy

ambasador_przegrywu +184
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kaja_Kern +9
Nie, nie warto było iść ani na aa ani do psycholożki. Albo obleśne, niepotrzebne teksty, albo powtarzanie non stop wszystkiego co już słyszałam milion razy od siebie samej. Ja wiem jaki mam problem z piciem. Dwa razy w miesiącu kupuję flachę, idę do lasu i tyle mnie widzieli. Nikomu dupska nie daje, nie przeszkadzam. Chodzę i słucham muzy. Znam ludzi z gorszym problemem alkoholowym, ale oni nic z tym nie robią. Nie

Zachowanie godne pochwały - ale czy zawsze przynosi nam sane korzyści? Jeśli podróżujecie z małym bagażem podręcznym, który zmieści się pod fotelem przed Wami - faktycznie lepiej posiedzieć i kontrolować rozwój sytuacji unikając stania w kolejce. Jeśli jednak podróżujecie z walizką, którą chcecie umieścić w półce pomad głową sprawa się komplikuje.
W przypadku easyJeta i popularnych A319 i A320 samolot jest w stanie pomieścić kolejno 55 i 60 walizek. Jeśli czekacie do końca, wasz bagaż podręczny może nieodpłatnie trafić do luku bagażowego. Ta informacja znajduje się na karcie pokładowej oraz w warunkach przewozu.
Miejcie to na względzie i wysokich lotów!
#groundhandling
#lotnictwo #samoloty #pracbaza
źródło: comment_3zr1Ih7Q90y9qtHeipjeU4cN8l0DEZVt.jpg
Pobierz@klaun-szyderca: Raczej nie "beka". Priorytetowe miejsca to nie tyle przewaga przy wsiadaniu, co przy wysiadaniu. Często takie osoby jako pierwsze wychodzą z lotniska.
No i oczywiście sprawa bagażu...
@airfield_ops: A mnie się zdarzyło w Modlinie, że wejście na końcu uchroniło mnie od konieczności oddania bagażu do luku. Oklejono bagaże osób z końca kolejki, ale już nie tym, którzy do niej dołączyli najpóźniej.
Kwestię bagażu kabinowego rozwiązać tak, że z zasady osoby przy oknach dają pod