Aktywne Wpisy

janek_kombajnista +952
Stoiska Kół Gospodyń Wiejskich na różnych festynach to ostatni bastion moralności cenowej i jakości produktów w polskiej #gastronomia ale ich nikt nie plusuje bo są ze wsi.
#jedzenie
#jedzenie
źródło: uid_8ed5398a7702a084e41d3bc575ef69771653841366894_width_900_play_0_pos_0_gs_0_height_506
Pobierz
ATAT-2 +463
POV : jesteś włamywaczem i fanem Donkey Konga i trafiasz do nieba
#heheszki #humorobrazkowy #nostalgia
#heheszki #humorobrazkowy #nostalgia
źródło: temp_file6277864565868864658
Pobierz

Zachowanie godne pochwały - ale czy zawsze przynosi nam sane korzyści? Jeśli podróżujecie z małym bagażem podręcznym, który zmieści się pod fotelem przed Wami - faktycznie lepiej posiedzieć i kontrolować rozwój sytuacji unikając stania w kolejce. Jeśli jednak podróżujecie z walizką, którą chcecie umieścić w półce pomad głową sprawa się komplikuje.
W przypadku easyJeta i popularnych A319 i A320 samolot jest w stanie pomieścić kolejno 55 i 60 walizek. Jeśli czekacie do końca, wasz bagaż podręczny może nieodpłatnie trafić do luku bagażowego. Ta informacja znajduje się na karcie pokładowej oraz w warunkach przewozu.
Miejcie to na względzie i wysokich lotów!
#groundhandling
#lotnictwo #samoloty #pracbaza
źródło: comment_3zr1Ih7Q90y9qtHeipjeU4cN8l0DEZVt.jpg
Pobierz@leworwel: Jak nie jak tak? Może jeszcze nie na wszystkich trasach, ale w ciągu roku latałem 4 razy na różnych trasach i nigdy nie brali mi bagażu a zawsze wchodzę jako jeden z ostatnich :] W Cork (Irlandia) nawet pytali w kolejce kto chce oddać bagaż (nie każdy ma ochotę męczyć się z
Komentarz usunięty przez autora
Jedyne co wkurza, to że przez bramkę trzeba już przejść jako ostatni bo zaraz zamykają, a potem trzeba stać w samolocie, bo ludzie szukają właśnie wolnych miejsc na bagaż, w przejściu się rozbierają i ogólnie kolejka i korek.
Moim zdaniem pasażerowie powinni być sortowani przed bramką i wchodzić w kolejności tak, że osoby siedzące na
@airfield_ops: w zyciu latalem moze ze 40 razy samolotem i zawsze byl to 737. I mimo ze wchodzilem ostatni nie umieszczali mojej walizki w luku, mimo ze lidziom w polowie tak.