Wpis z mikrobloga

@ediz4:
Nie interesuje Cię bo pewnie masz marne szanse żeby z jakąś spłodzić potomka.

Tak oczekuję widełek kiedy tracisz szacunek do kobiety?
Według mnie zachowujesz się jak naiwny romantyczny licealista, może piwniczany student, który nie widzi jak ten świat wygląda albo nie chce do siebie przyjąć. Rzeczywistość nie jest czaro-biała. Ze względu na to, że koleguję się ze sporą ilością dziewczyn to jako taki mały wycinek przekroju społecznego kobiet znam.
  • Odpowiedz
Nie interesuje Cię bo pewnie masz marne szanse żeby z jakąś spłodzić potomka.

@derylio1: Czyli na poziomie gimnazjalnym

Według mnie zachowujesz się jak naiwny romantyczny licealista, może piwniczany student, który nie widzi jak ten świat wygląda albo nie chce do siebie przyjąć. Rzeczywistość nie jest czaro-biała. Ze względu na to, że koleguję się ze sporą ilością dziewczyn to jako taki mały wycinek przekroju społecznego kobiet znam. Znam takie, które jak wypiją drina
  • Odpowiedz
@derylio1: nie wiem, bo nikt przecież nie powie (oprócz niedowartościowanych facetów) ale owszem poznałem laski które na pewno mają taki przebieg. Poza tym powiem jeszcze raz: niech ma i 1000 przebiegu, to nic nie znaczy, jednak problem pojawia się na końcu gdy nagle przy doborze męża ukrywa to co robiła i już nie jest taka wielce wyzwolona. To jest marnowanie komuś życia, jeśli tej drugiej osobie zależy na dobrej przeszłości
  • Odpowiedz
@derylio1: Jeśli dla nie go nie ma to nie ma. Ale nie próbuj wcisnąć kitu że mu nie mówi bo przecież przebieg nie ma znaczenia.

A po co ma być wierna? Czy wierność ma znaczenie? Czy ona jest czyjąś własnością? Nie jest przedmiotem. Niech daje wszędzie i nic nie mówi. Wszak człowiek jest wolny.
  • Odpowiedz
@panjan1111:
Tobie nie pasuje innym może nie przeszkadzać.
Ty ją nazwiesz, kur*iszczem a ona może Cię nazwać piwniczanym stulejem i co z tego. Co obcych ludzi interesuje kto z kim i ile razy?

wierność i miłość to podstawowe elementy udanego związku, pełna bezgraniczna szczerość już nie do końca ;)
Więc tak, kobieta powinna być wierna facetowi, a facet kobiecie. Tak wierność ma znaczenie. Nie. Jeśli są w związku małżeńskim to
  • Odpowiedz
kobieta powinna być wierna facetowi, a facet kobiecie.

Ale dlaczego? Czy kobieta czy mężczyzna są psami aby być komuś wiernym? Kobieta jest wolna i może dawać ile chce niezależnie czy jest w związku czy nie. Nieprawdaż?

wierność i miłość to podstawowe elementy udanego związku, pełna bezgraniczna szczerość już nie do końca ;)

@derylio1: no właśnie. I tutaj różni się pojęcie bycia w porządku między "prawakiem" a "lewakiem".
  • Odpowiedz
@panjan1111: i zrobiles nadinterpretacje tego co napisalem. Z ta szczeroscia to podam Ci przyklady kiedy nie wypada mowic prawdy. Obaliles kebsa, ostrego jak maczeta wazki g, nastepnego dnia miales takie posiedzenie rady ministrow, ze wyprozniles 7 metrow jelita wypelnionego palacym sie weglem. Nie bylo Cie ponad pol godziny i Twoja kobieta sie Ciebie spyta co sie stalo, to nie opiszesz jej wszystkiego ze szczegolami, tylko powiesz cos blahego.
Albo Twoja
  • Odpowiedz
@derylio1: Aha. Czyli rozmawiamy o tym że laska dała 100 gościom i nie powiedziała o tym swojemu facetowi, a ty piszesz o sraniu po kebabie. Trudno się porozumieć. Konkluzja jest taka, nie wymagaj od swojej dziewczyny/żony wierności bo to nie przedmiot ani pies, a jedynie wolna osoba. Jeśli zaś uważasz inaczej, to jesteś psychoprawakiem.
  • Odpowiedz
@panjan1111: ja tylko powiedzialem, ze bezgraniczna szczerosc nie jest najwazniejsza i podalem Ci przyklady kiedy lepiej nie byc szczerym.
Czyli wedlug Ciebie wszystko jest ok jesli partnerzy sie zdradzaja, chlop do domu przyniesie weneryka a kobieta dziecko z obcym kolesiem ale maz bedzie kochac jak swoje?
Zazwyczaj mnie tutaj obrazaja od lewakow, teraz od prawakow. Powiem Ci, ze jestescie tak samo p*j----i i warci siebie(lewako i prawaki). A wiernosci malzenskiej
  • Odpowiedz