Mam pytanie zna ktoś może stronkę na której można dodawać i edytować pola jak w excelu (rozwijane) i potem po wszystkim taki zrobiony raport wysłać do PDF-a? Ewentualnie jakieś inne rozwiązanie ktoś może polecić?
@Ratriczek: Między innymi bo chciałbym zrobić taki raport - Post Mortem i w nim wstawić (fajnie jak by było drag and dropem ale nie musi być) Pole do komentarzy + wybieranie opcji i edykować treści
@Slan_: możesz przez formularze google (w necie milion poradników), wiem że to bardziej do ankiet, ale możesz też tak sam sobie generować. O365 też ma taki ficzer. Albo robisz sobie ładny arkusz w excelu, z listami rozwijalnymi, formatujesz ładnie i zapisujesz jako pdf. Możesz sobie jakieś proste makro napisać i wtedy będziesz miał w arkuszu button na zapis do pdf
Witam Wykopowiczów!
Mam pytanie zna ktoś może stronkę na której można dodawać i edytować pola jak w excelu (rozwijane) i potem po wszystkim taki zrobiony raport wysłać do PDF-a? Ewentualnie jakieś inne rozwiązanie ktoś może polecić?
Komentarz usunięty przez autora
Albo robisz sobie ładny arkusz w excelu, z listami rozwijalnymi, formatujesz ładnie i zapisujesz jako pdf. Możesz sobie jakieś proste makro napisać i wtedy będziesz miał w arkuszu button na zapis do pdf