Wpis z mikrobloga

@MichaI: Więc czytasz niebezpiecznik i zabezpieczasz swoje dane? Co ty patologia, żeby się bać?

Bo od takiej nuty zacząłeś. Że tylko patologia się boi. No nie. Po prostu nie.
Ja do policji nic nie mam, nigdy złych relacji nie miałem z nią. Ale wiem, ze w tych niebieskich samochodach potrafią siedzieć typy czekające tylko by d---------ć mi mandat za złe przejście przez pasy. Albo takie, co dzieciaka pobiły za naszywkę
  • Odpowiedz
@Ekspert_z_NASA: @MichaI: no tak bo Policja nęka tylko patologię, tych co wyglądają i zachowują się podejrzanie. jak jedziesz sobie spokojnie zgodnie z przepisami, wszystko cud miód to wcale cię bez przyczyny nie zatrzymują i nie szukają na siłę do czego by się tu p-----------ć
  • Odpowiedz
@Torebka_z_lidla pamiętam jak mnie kiedyś zatrzymali jakoś o 3ciej w nocy na kontrolę i śmiali się że mam pedalskie buty ( ͡° ʖ̯ ͡°) ogólnie za każdym razem kiedy byłem zatrzymany na kontrole mogłem sobie spokojnie z nimi popadać i jakoś nie miałem nigdy problemów z nimi
  • Odpowiedz
  • 0
i bardzo dobrze że mają władzę

aI: idę jutro ukraść od ciebie 500 PLN i narzucać moje prawa na ciebie twierdząc, ze to dla twojego dobra ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Czy to policja ustanawia prawo?
  • Odpowiedz
może patologia ma takie reakcje.

@MichaI: Raczej nie. Patologia ma w dupie bo świadomie łamią prawo.

Zwykły człowiek w natłoku informacji, zmian w przepisach i świadomości że w tym kraju policja to zwykła państwowa firma która ma limity wystawiania mandatów nie powinien czuć się w pełni bezpiecznie. Oczywiście nie twierdze że zapakują mnie do bagażnika i wywiozą na 24 bić w komendzie ale nigdy nie wiadomo czy wczoraj nie wszedł
  • Odpowiedz
@MichaI: ja czasami nawet chodze w kapturze i jeszcze nigdy nie mialem zlych doswiadczen z policja

@wetnosekoala wow, nie wiedziałem że na wykopie są tacy przestępcy, żeby nawet czasem chodzić w kapturach
  • Odpowiedz
Przecież z psami można normalnie pogadać

może patologia ma takie reakcje

@MichaI: Ludzie, którzy nazywają policjantów psami, to właśnie patologia.
  • Odpowiedz
@addr: sam jesteś patologia, policjanci sami tak na siebie mówią i nie ma w tym nic obraźliwego, chyba że wciąż żyjesz w 2003 albo nie wiem

Co za debilny komentarz aż mnei skręca i żal ciebie
  • Odpowiedz
@stokujo: nie chodzi o kaptur a raczej o styl który świadczy o przynależności do jakiejś subkultury ale ciężko się domyślić trzeba jak debilom wszystko tłumaczyć chyba że załapałeś wariacie to naprawde świetny tekst pozdro
  • Odpowiedz