Aktywne Wpisy

sojacze pifko ziro
źródło: 1000005611
Pobierz
MLeko29 +70
Ja się zabawiam z klimą a wy zazdrośni
#bogactwoczescglowna #bogactwo #bogol #duzopieniedzy #bogatyczlowiekimoze #bogatyczlowiekijegoklimatyzacja
#bogactwoczescglowna #bogactwo #bogol #duzopieniedzy #bogatyczlowiekimoze #bogatyczlowiekijegoklimatyzacja
źródło: 1000071358
Pobierz

źródło: comment_nmDqgdJYjz2hJ1GVXfp4m4iE8wvdRkMe.jpg
PobierzBo od takiej nuty zacząłeś. Że tylko patologia się boi. No nie. Po prostu nie.
Ja do policji nic nie mam, nigdy złych relacji nie miałem z nią. Ale wiem, ze w tych niebieskich samochodach potrafią siedzieć typy czekające tylko by d---------ć mi mandat za złe przejście przez pasy. Albo takie, co dzieciaka pobiły za naszywkę
@MichaI: idę jutro ukraść od ciebie 500 PLN i narzucać moje prawa na ciebie twierdząc, ze to dla twojego dobra ( ͡° ͜ʖ ͡°)
aI: idę jutro ukraść od ciebie 500 PLN i narzucać moje prawa na ciebie twierdząc, ze to dla twojego dobra ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czy to policja ustanawia prawo?
Komentarz usunięty przez autora
@MichaI: Raczej nie. Patologia ma w dupie bo świadomie łamią prawo.
Zwykły człowiek w natłoku informacji, zmian w przepisach i świadomości że w tym kraju policja to zwykła państwowa firma która ma limity wystawiania mandatów nie powinien czuć się w pełni bezpiecznie. Oczywiście nie twierdze że zapakują mnie do bagażnika i wywiozą na 24 bić w komendzie ale nigdy nie wiadomo czy wczoraj nie wszedł
@wetnosekoala wow, nie wiedziałem że na wykopie są tacy przestępcy, żeby nawet czasem chodzić w kapturach
@MichaI: Ludzie, którzy nazywają policjantów psami, to właśnie patologia.
Co za debilny komentarz aż mnei skręca i żal ciebie
@MichaI: psy są spoko do czasu, aż cię któryś w rękę u-------i :).
Czasem odmachują psy j----e