Wpis z mikrobloga

@MichaI: A ja się boję. Bo policja od pewnego czasu to zwykła maszynka do zarabiania. Nie chodzi że się boję że mnie pobiją, coś mi zrobią, ale że zamiast zachować się jak człowiek, wyszukają dowolny paragraf który mogłem złamać w czasie gdy mnie widza i wlepią mi bez skrupułów mandat z dupy. Nie przejdę na czerwonym przez pustą droge, nie przebiegnę w bezpiecznym miejscu przez droge, piwo na podwórku gdzie nikogo
@MichaI: Oficjalnych też propsuje, tj w mundurze tzw. Krawężników. Bo niektórzy tajniacy albo ze stołecznej to im się w dupach przewraca ( ͡° ʖ̯ ͡°) ja mam zawsze szacunek do Policji ale po ostatniej akcji jak o 1.00 wyskoczyło trzech karków "Panowie chodźcie tutaj" - "Nie szukamy kłopotów" - "no chodźcie tutaj" to my chodu a później jak mnie skopali to się wylegitymowali ( ͡° ͜
Pewnego razu pojechałem do zoologicznego w mieście obok, kupiłem rybki.
Czekam sobie w spokoju na dworcu na busa. Nagle podbiegł policjan, z morda do mnie "pokazuj co masz w plecaku!" No mowie rybki i się śmieje a ten "tak na pewno rybki nie pyskuj , pokazuj" otwieram a tam mój słodki glonojad przyssany do woreczka. Policjantowi trochę głupio się zrobiło no bo jak to młody metal kostka glany a zamiast 10 piw