Wpis z mikrobloga

@gravity: Waży 5,2 kg. Także jedną kostkę dziennie. Wychodzi jakieś 70 zł miesięcznie, także nie najgorzej, ale z większymi psami, może się już mniej opłacać, no ale ofc zależy jaki kto ma portfel : ) Efekty są zajebiste. Karmisz psa mięsem, a nie jakąś paszą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@spokoromek: właśnie czytam i już mi się spodobało :D mój jakoś 6 kg waży, max będzie 8 kg bo to suczka i ta rasa ma taką średnią. jakiego typu kostkę? dałbyś link do sklepu, gdzie kupujesz? wybacz, że tyle pytań, ale mocno mnie zainteresowałeś tą karmą :D
  • Odpowiedz
@gravity: Ja zamawiam akurat od dystrybutora. Na stronie Primexa są sklepy w różnych województwach. Może uda Ci się znaleźć jakiś blisko. Eee, 6 kg to wyjdzie pewnie podobnie : ) A kostkę to kupuję drobiową, bo jakoś wołowinę często zwracał. Polecam : )
  • Odpowiedz
@gravity: Polecam : ) Aa, jest jeszcze inna Mank się nazywa, ale nie polecam, bo jest w kg paczkach i ciężko podzielić. Primex jest podzielony na kostki po 250 g, także każdego dnia sobie rozmrażasz i jest git.
  • Odpowiedz
@gravity: Niee : ) Czasem rzucam mu jakieś warzywa, bo lubi ogórki itd, wszystko generalnie lubi, to dostaje coś ekstra : D Z resztą poprzedni pies całe życie karmiony był Chappi, bo nie zdawałem sobie sprawy jakie to g---o i dożył 14 lat. A tutaj jest czyste mięso plus jakieś inne dodatki, także nie sądzę, że trza coś jeszcze wrzucać. Oczywiście można, ale to żaden mus. A pies ma dosłownie
  • Odpowiedz