Wpis z mikrobloga

Miruny, pytanie do was: czy byłoby zainteresowanie #ama z byłym chuliganem jednej z ważniejszych grup kibicowskich w Polsce? Z pytaniami na poziomie myślę, że mogłoby być interesująco. Robię wstępny rekonesans czy jest sens coś takiego ustawiać. Uprzedzam, że mówiąc chuligan nie mam na myśli stadionowego Seby z pierwszej łapanki.

Chyba, że już było coś takiego? #mirkohooligans
  • 102
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Prawda jest taka

Prawda jest inna, już Ci ją tłumaczę. Goście którzy tracą czas na n-----------e się po mordach w lesie, wymyślający jakieś krzywe pojęcie honoru (pewnie jakbyś porównał statystyki to z takich grup masz więcej złodziei niż od Twojego błędnego wyobrażenia wykopka) przywożą mi potem pizze (niedawno taki koleś z jakimś kibolskim gównem na karku - i co on sobą reprezentuje? gdzie go przyjmą indziej z taką dziarą?), bo zamiast siedzieć
  • Odpowiedz
  • 1
@do_ob nie rob ama szkoda chlopaka zeby nerwy tracil na tych zjebow z wykopu. Ewentualnie mozna by bylo zrobic na jakiejs zamknietej grupie na fb
  • Odpowiedz
@Miglancu: czyli przyznajesz ze jest to element. Chyba pytania dotyczące ich bandyckich zachowań sa wiec jak najbardziej na miejscu. Zadaje je, bo właśnie jestem ciekawa. Ale w odpowiedzi dostaje, ze jestem ignorantem. No wiec jak mam sie dowiedzieć? Poza tym chyba nie spodziewasz sie w ama o marginesie społecznym pytań na temat ulubionej książki, czy filozofa.
  • Odpowiedz
  • 1
@XpedobearX tak samo nie znam z ekipy destroyersow z widzewa czy nabojki z lksu chlopakow mlodszych jak 25lat wiekszosc w wieku 30 z rodzinami i nieraz dobra robota
  • Odpowiedz
@do_ob technicznie takie ama jest niemozliwe do zorganizowania - kibice sa niepismienni, musialbys mu czytac wszystkie pytania i nagrywac odpowiedzi
  • Odpowiedz
@eoeoeo: ale nie rozumiem czego ode mnie oczekujesz. Nawet nie sprawdziłąś czy tak jest faktycznie i zaczęłaś od "czy kiedykolwiek komuś pomogli? no nie sondze" - i to jest wystarczający powód do nazwania Cie ignorantem. Dalsza część nie ma sensu, nie siedzę w tym temacie, jak wcześniej wspominałem trzeba by zapytać bezpośrednio, bo swoje powody jakieś mają.

Nie każdy to margines społeczny jak wyżej ktoś wspomniał, wiele lata po ustawkach
  • Odpowiedz