Wpis z mikrobloga

@Storczycki: @M4ks: o matko ci iosowcy xDDDD
Kupiłem rok temu Elephone P7000, wiecie ile trwało pierwsze uruchomienie?
5 min, włożenie baterii, kart SIM i microSD, naładowanie do tych 2% i odpalenie telefonu, przejście przez konfigurację i voila, telefon z polskim menu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Storczycki:

no faktycznie xiaomi mi5 taki super ze po wyjeciu z pudelka musisz 3 romy wgrac, bootloadery odblokowac, xiaomi o zgode pytac zeby miec system w swoim jezyku xD

Tobie mogę jedynie pogratulować wypowiadania się na tematy o których nie ma się pojęcia
  • Odpowiedz
Serio nie rozumiem, masz swojego wspaniałego szajsunga to sie ciesz, co cie obchodzi co kto używa xD jeszcze nie widziałem, żeby ktoś kto ma iphona wrzucał coś odnośnie androida, kompleksy leczysz? xD

@Muk_Use_Acid: 1. patrz wyżej, 2. nic nie muszę leczyć, po prostu lubię się pośmiać :)
  • Odpowiedz
raise to wake dział w nexusach beznadziejne delikatnie mówiąc, czasami trzeba dosłownie machać telefonem żeby zadziałało

@sal-vadore: nie wiem, nie znam się, mam szajsunga ;) ale samo porównanie sprzętowo-cenowo-czasowe wypada zabawnie :)
  • Odpowiedz
@M4ks: Nie wiem jak Nexus, ale OP3 wyciera iPhonem podłogę, a kosztuje 1500zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Może kiedyś sprostuję "parę" głupot
  • Odpowiedz
Ja lubię wyjąć z pudełka i bez konfiguracji działą jakbym chciał :)

@martwy_kotek: tak jak generalnie do s3 android bywał w---------y tak po kupieniu s6e dokładnie tak zrobiłem i wszystko mi działa jak powinno ;)
  • Odpowiedz
no faktycznie xiaomi mi5 taki super ze po wyjeciu z pudelka musisz 3 romy wgrac, bootloadery odblokowac, xiaomi o zgode pytac zeby miec system w swoim jezyku xD pomijam problemy z przegrzewaniem sie i czesto brakiem gwarancji ;)

@martwy_kotek: do tego cały czas się odnosiłem
  • Odpowiedz