Aktywne Wpisy

d601 +20
U mnie -12,6°C
A u Ciebie jaka pogoda? Zimno?
#pokaztermometr #zima #pogoda
Pokaż zdjęcie termometru i napisz jaki region
#ankieta
Najebusy śpią dalej a trzeźwi
A u Ciebie jaka pogoda? Zimno?
#pokaztermometr #zima #pogoda
Pokaż zdjęcie termometru i napisz jaki region
#ankieta
Najebusy śpią dalej a trzeźwi
źródło: 1000098725
PobierzCo robisz w w tak mroźny niedzielny poranek
- Nic. Leżę najdłużej jak mogę 52.8% (316)
- Muszę wstać wysrać psa 13.7% (82)
- Mam kaca po wczorajszej imprezie 7.4% (44)
- Muszę wstawać do pracy 7.5% (45)
- Idę się przejść po zamarzniętym jeziorze bo lubię 8.2% (49)
- Mam w planach mosowanie, rower czy bieganie 10.4% (62)

Nacho_Libre +10
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

:F
źródło: comment_SlkBcdv2fLKwDtVw7LdCBJ3tSVDUjzVW.jpg
PobierzKupiłem rok temu Elephone P7000, wiecie ile trwało pierwsze uruchomienie?
5 min, włożenie baterii, kart SIM i microSD, naładowanie do tych 2% i odpalenie telefonu, przejście przez konfigurację i voila, telefon z polskim menu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tobie mogę jedynie pogratulować wypowiadania się na tematy o których nie ma się pojęcia
@Rupertciak: bardziej chodziło mi o sprzęt i jego cenę ;) ale głównym powodem umieszczenia tego obrazka są komentarze, które można pod takim uzyskać...
źródło: comment_7DUGYGXdsZgVYjYjFc4WrQUQDuLGIm5s.jpg
Pobierz@Muk_Use_Acid: 1. patrz wyżej, 2. nic nie muszę leczyć, po prostu lubię się pośmiać :)
@sal-vadore: nie wiem, nie znam się, mam szajsunga ;) ale samo porównanie sprzętowo-cenowo-czasowe wypada zabawnie :)
xD
Może kiedyś sprostuję "parę" głupot
@martwy_kotek: tak jak generalnie do s3 android bywał w---------y tak po kupieniu s6e dokładnie tak zrobiłem i wszystko mi działa jak powinno ;)
@ButtHurtAlert: no tak, bo najwięcej o iphonie wiedzą osoby które nigdy go nie używały :D. Jak ktoś ma iOS to nie wie jakie ma problemy :D
@martwy_kotek: do tego cały czas się odnosiłem