Aktywne Wpisy

hotshops_pl +376
Cześć! #hotshops - obserwuj lub czarnolistuj.
Dziś mamy dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HotShops.pl - To portal w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje / kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Portal tworzą nas użytkownicy i to oni dodają i oceniają okazje!
W związku z nowym systemem kaucyjnym pewnie wielu z was odpuści sobie gazowaną wodę w plastikowych butelkach bo drożej, bo brakuje punktów odbioru w okolicy, bo
Dziś mamy dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HotShops.pl - To portal w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje / kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Portal tworzą nas użytkownicy i to oni dodają i oceniają okazje!
W związku z nowym systemem kaucyjnym pewnie wielu z was odpuści sobie gazowaną wodę w plastikowych butelkach bo drożej, bo brakuje punktów odbioru w okolicy, bo
źródło: dafi
Pobierz
HumanBeing +513
źródło: temp_file7507468431255489248
Pobierz

Nie martwcie sie, kurczak dochodzi jeszcze w piekarniku, bo zawsze robię rosół z dobrze spieczonej kury, daje bardzo fajny smak.
#gotowanie #gotujzwykopem #kuchnia
źródło: comment_QZwfdlLExmgmuhUiBTIZ5NWNkmMZzZoN.jpg
Pobierz@Yuuko: ( ͡° ʖ̯ ͡°) przecież może być przejrzysty z bogatym wkładem
źródło: comment_I7x656azATs7O9xPmrdVa59KIXnot9sk.jpg
Pobierz@Logan00: To jak najbardziej jest rosół. U mnie pradziadki dawały kapustę i podpieczone mięsa i ja też daję. Kapusta nie każdemu pasuje, ale pieczone sprawia, że jest lepsze.
Jak ktoś będzie próbował kapustę to polecam włoską.
Do gotowego rosołu obowiązkowo na talerz duuużo lubczyku, a jeszcze lepszy efekt będzie jak ktoś zrobi lubczykowe pesto.
źródło: comment_6UyY7xcBwtZYPJkSsH1U30x4xvYqXkUn.jpg
PobierzWnioski: Od skarmelizowanej skórki kokoszki (i warzyw z którymi siedziała w piecu) rosół nabrał delikatnie słodkawego posmaku, i jak widzicie stał się nieco mętny.
Przy próbie wyciągnięcia tego co zostało z kury, wszystko odczepiło się od kości w połowie drogi na talerz, i narobiło niezłego syfu (╥﹏╥)
Ogólnie było pyszne, polecam, im dłużej tym lepiej ( ͡° ͜ʖ
Boję się za to zabierać, bo mnie za smród z domu wyrzucą ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Yuuko: treściwy to jest bulion na wole. A bardziej pełny z kaczki (っ˘ڡ˘ς)
Może być również, że odwrotnie.
Słyszałem opowieści, że mało osób przepada za rosołem