Aktywne Wpisy

Wiecie, że lekarze z państwowego szpitala w Kaliszu zarabiają więcej niż szefowa Europejskiego Banku Centralnego czy szef Rezerwy Federalnej USA? xD 4 najlepiej opłacanych lekarzy w Kaliszu zarabia średnio po 2,5 mln zł rocznie (w sumie 10 mln zł), podczas gdy wynagrodzenie prezesa EBC wynosi 466 tys. euro (ok. 1,9 mln zł) rocznie, a pensja szefa FED to zaledwie 203 tys. dolarów (ok. 735 tys. zł) rocznie. Szefowie banków centralnych USA i
źródło: 52206
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: comment_jDk4pjvX6CkoGwBwf0mpPIQnPdSo55sL.jpg
PobierzZ rozmów ze znajomymi tez wynika, ze to dosc powszechne zjawisko :/
O ile część raportu wydaje mi się naciągana, tak w to wierzę bez zastrzeżeń. Moja mama przynajmniej trzy razy miała tak, że w parku wieczorem jakiś facet jej "pokazywał". Między koleżankami miałam kiedyś rozmowę na ten temat i każda miała jakieś doświadczenie. A to jakiejś z krzaków pokazywał, a
@MrocznyBrokul: niestety nie, mogły np jak w moim przypadku wracać parkiem znad rzeki, iść do kościoła lub jako dzieci bawić się na podwórku, na blokowisku. To się może zdarzyć wszędzie. Każdy z moich przypadków był w biały dzień, w raczej uczęszczanych miejscach.
@kaarp: Ostatni raz był kiedy
źródło: comment_lnHl5vBs9aCijJ02YdrKLz88C4Xk7DfC.jpg
Pobierz( w sumie to akurat się by zgadzało xD )
poważnie co jest oburzającego w ekshibicjonizmie ??