Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +165
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
donfallo +332
źródło: temp_file1072318782502959562
Pobierz

Taki pokój jak na zdjęciu jedynie:
£282 miesięcznie (£65 tygodniowo) (ʘ‿ʘ)
Przy obecnym kursie funta to jedynie 1399 zł!
Dużo? A co jak wam powiem, że w gratisie do pokoju dorzucam: pełne umeblowanie, sprzęty AGD oraz pełne wyposażenie kuchni, rachunki w tym: gaz, prąd, ogrzewanie, woda, council tax, wywóz śmieci oraz super szybki szerokopasmowy internet 60 MBPS
Co zrobić by miec taki pokój? Napisz do mnie wiadomość, a ja zajmę się formalnościami i zapewnie, że pokój trafi w Twoje ręcę. Ile potrzebujesz poza miesięcznym czynszem?
£100 - chyba, że jesteś mireczkiem, wtedy tylko £75 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pytasz czy to tyle? Tak! Tylko tyle, nie wezmę od Ciebie ani pensa* więcej chyba że sam bęsziesz mi chciał dać.
Pytasz z kim przyjdzie Ci mieszkać? Odpowiem - z mireczkami. Właściwie to w tym domu mamy jeszcze jeden taki tani pokój, reszta (2) będzie po £325, a specjalny pokój z własną łazienką tylko po £368!
Jeśli chcesz, zbierz znajomych z podwórka, wpakuj ich do busa i ruszaj do #barnsley póki jeszcze są miejsca dla emigrantów!
Dom posiada również jeden niesamowity feature - 2 łazienki w.. PIWNICY! Tak, teraz myjąc jajka będziesz mógł się czuć jak w domu!
Uwaga - konkurs z nagrodami:
Dlatego, że to nasz najnowszy dom, potrzebujemy dla niego nazwy. Ostatnio zadałem podobne pytanie w tym temacie <==
Mirko wybrało nazwę Stuley's Inn (zobacz tag #stulejsinn) - więc ja dom nazwałem dokładnie tak jak chciał lud. Zrobię to samo i w tym wypadku, a więc:
Pomysł na nazwę domu z największą ilością plusów wygrywa - a jego autor dostanie ode mnie, zupełnie ZA DARMO 2 tygodnie mieszkania w takim pokoju
CO?
Tak, za FRAJER - jeśli chcesz przyjechać i brakuje Ci paru groszy - wymyśl nazwę dla domu, jeśli ona wygra - Ty wygrałeś 2 tygodnie mieszkania - proste, prawda?
To do dzieła mircy, mam nadzieję, że i tym razem mnie nie zawiedziecie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#sorekcharityltd #uk #emigracja #emigrujzwykopem #oswiadczenie #pieniadze
źródło: comment_7YU3CNBIZtqxcPD7HiNcivNx8mbC4NKw.jpg
PobierzCzyli po polsku Mirko w sercu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ursus: no to dziękuję za komplement, bo biorąc pod uwagę wzięzienia w Norwegii to i ja bym swój pokój zamienił na coś takiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_4SiAYz7VNx2ItzoihPHvMyXXDcgwBU50.jpg
PobierzTak wyglada trochę większy pokój w tym samym domu za £325 miesięcznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_mK4JNg6WbQtENtYDP6FAl7U77rBqJGUj.jpg
Pobierz@Lysy_i_slepy: skąd wynika średniość? Fajnie, biało, spokojnie, nie ma przestępczości, chavsy nie dają w dupe wbrew pozorom. Dużo roboty bo Sheffield i leeds blisko (Manchester też), świeże powietrze, natura, duzo zieleni. Wielu moich znajomych co tutaj mieszkają mają prace za £25-30k co przy tutejszym cenie najmu
Tak, dlatego wśród moich sąsiadów których pytałem przeprowadzili się tu niedawno ponieważ w Bham/Londynie/Bradford whatever nie da się żyć.
@sorek: No a ja mam na przykład znajomego który wyprowadził się do jednej z bardziej multi-kulti dzielnic Londynu bo go to kręci, każdy kij
@Lysy_i_slepy: jak śmiesz mieć swoje zdanie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
1. LordSorek's odd nest.
2. Gniazdo szerszeni ( ͡°
Ja lubie tego używać, ogolnie rightmove, zoopla :)