Aktywne Wpisy

Tyrande +121
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
matkawielebna +152
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: image
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Na dlugi weekend pojechalismy do moich teściów i dzis okolo 14 mieliśmy wracać. Mlody dostał butle, odbil wiec mamy jakies 2,5h do następnego karmienia, a drogi do pokonania jakies 2h. Wsiadamy do samochodu, maly w foteliku, moj #rozowypasek obok niego, wkladam kluczyki do stacyjki, przekrecam i nic. Samochod rzęźi, ale silnik nie zapala. Wczoraj wszystko dzialo, jest środek lata, na światłach go nie zostawiłem, ale pomyslu nie mam innego niż akumulator. Podlaczyliśmy prostownik, ladujemy z 15 minut i znów próbujemy - efekt znów taki sam. Kolejna proba odpalenia samochodu na kable z samochodu mojego teścia - tez bez skutku. Pozniej jeszcze troche ładowaliśmy, nawet na pych probowaliśmy - efektów żadnych. Było slychać ze rozrusznik dziala, a mimo tego silnik nie odpala. Po okolo godzinie zauważlismy że z podwozia zwisa jakis kabelek w okolicach tylnego zawieszenia. Wczołgałem sie pod samochód i widze ze jakiś przewod elektryczny jest przerwany a reczej przegryziony. W tym momencie szwagier przypomial sobie ze ich pies wczoraj z czymś walczyl pod moim samochodem.
Ten pies to jakis diabel albo troll. 3h w plecy przez niego bo trzeba było czekac jeszcze do nastepnego karmienia.
#smiesznypiesek #truestory #pies #samochody i troche #mechanikasamochodowa
źródło: comment_y90rucUSzr8gLQPoA0KFNkusEX2yVFDe.jpg
PobierzNapraw porządnie swój samochód a nie jakieś bajki.