Aktywne Wpisy
mmenelica +494
tak więc @allegro_pl oddajcie mi moje pieniądze za smarta skoro z tego gówna się nie da teraz korzystać
#zalesie #gorzkiezale #allegro #humorobrazkowy #heheszki #ecommerce
#zalesie #gorzkiezale #allegro #humorobrazkowy #heheszki #ecommerce
waro +46
Wydaje mi się, że całkiem sporo osób dokonałoby gwałtu. Każdy mężczyzna ma w sobie zwierzęcy instynkt seksualny i tylko normy obyczajowo-prawne sprawiają, że wielu z nich nie gwałci kobiet w jakiejś społeczności. A co gdyby nie groziła za to żadna kara? Co jeśli nie ma alternatywy, innych kobiet? Dlaczego masz rezygnować ze swoich potrzeb skoro masz pod ręką kobietę, którą możesz wykorzystać? Większość powie 'może nie ma prawnych konsekwencji, ale to niemoralne'. Każdy człowiek decyduje o tym co jest dla niego moralne, a co nie. Ja zgwałciłbym tę kobietę. Nie złamałbym żadnego przepisu prawnego. Kwestie moralne? Uważam, że w takiej sytuacji g---t jest moralnie uzasadniony. Kobieta widząc, że jesteście na siebie skazani powinna Ci się dobrowolnie oddać, bo sama ma potrzeby i to naturalne, a jeśli tego nie robi to niejako prowokuje mężczyznę do tego by ten ją zgwałcił. Czy w takiej sytuacji mężczyzna powinien się powstrzymywać i tylko opiekować kobietą? Może tak zrobić, tak samo jak może ją wykorzystać i gwałcić, ponieważ to wyjątkowa sytuacja. Obstawiam, że ok. 20% głosów będzie za gwałtem.
#niebieskiepaski #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #psychologia #prawo #kiciochpyta #ankieta #oswiadczenie #c-----------l #przemyslenia #s--s
Czy będąc na bezludnej wyspie zgwałciłbyś kobietę, wiedząc, że nie poniesiesz konsekwencji?
Jak jakiaś feministka: można pomyśleć, ale znając feministki to nawet by mi nie dygnął
chyba czytałeś o tej wyspie Pitcairn, bo tam podobne akcje się wydarzyły, chociaż nie 1/1.
A odpowiadając na pytanie to nie wiem, bo nie ma takiej opcji. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prędzej czy później sama by się oddała :)
Komentarz usunięty przez autora