Aktywne Wpisy

mocarnyknur +117

DuzyOgurek +1
Czy jak mam 2 psy w domu jednorodzinnym to jestem jebanym psiarzem czy nie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
- Tak. 52.4% (182)
- Nie. 20.2% (70)
- Trochę 27.4% (95)
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: comment_t7cVzUNEdj6iyLpIoz9R9mEf7d7kg9rb.jpg
Pobierz@Sh1eldeR: Ja pier@$#$#, zajechało eugeniką na kilometr. Kolejny mądry, który
Nie czytasz uwaznie tego co pisze, "odpowiadasz" mi zupelnie ignorujac to, co napisalem, czy po prostu jestes za glupi zeby zrozumiec te jakze skomplikowane teksty?
Np. ten, ktory powtarzalem tu wielokrotnie: ze ubostwo =/= patologia?
Bogatym 500+ nie zrobi wielkiej roznicy. Tym, co uczciwie pracuja, ale nie za wielkie pieniadze -- zrobi. Ale oni przeciez patologiczni nie sa. Nie kazdy moze zarabiac kilka srednich krajowych.
A niech Ci zalatuje czymkolwiek. J---e mnie to :)
Jak chca sie rozmnazac, niech sie rozmnazaja i w ogole robia co chca. Ale niech nie robia krzywdy innym i nie wyciagaja raczek, bo zycie zrobic bylo latwo, a utrzymac to juz nie umiejo.
Btw: nie zgadzasz sie z tym, co napisalem? Tj. uwazasz, ze dzieci patologicznych rodzin nie maja wyzszych szans na kontynuacje patologii w porownaniu do dzieci w
@Sh1eldeR: niech życie to zweryfikuje a nie jakiś poj@#, któremu się wydaje że ma kody do życia i powinien decydować kto może się rozmnażać.
@surlin:
Rockefeller zrewolucjonizowal przemysl paliwowy dzieki czemu byl duzo bardziej dostepny i tanszy dla ludzi. Nie chce sie teraz licytowac kto jest bardziej, a kto mniej wazny, ale to ludzie, ktorzy wpadli na swietny pomysl i przy tym zarobili miliardy sprawiaja, ze chociazby mozemy sobie pisac teraz w
@Sh1eldeR: Wypisałeś osoby które właśnie dorobiły się majątków - nie zawsze pochodzące zresztą z bogatych rodzin.
Steve Jobs był... adoptowany wszystko co dostał od biologicznych rodziców skwitował krótko: "zapas nasienia i kontener na komórkę jajową".
Śmiem twierdzić, że ich wnuki, po odziedziczeniu majątków zrobią dla ludzkości tyle samo co rodziny innych miliarderów
@badtek:
@OldFuckinPyroRex: tak, to jest niestety patologia. Normalni ludzie chcą mieć dzieci, to jest naturalna cecha.