Aktywne Wpisy
wqeqwfsafasdfasd +335
Zawsze, kiedy widzę otyłą kobietę 2/10 z wózkiem z dzieckiem zastanawiam się, czy istnieją jakieś granice męskiego popędu seksualnego...
#spermiarzalert #blackpill #przegryw #p0lka #zwiazki #seks #bederzigol
#spermiarzalert #blackpill #przegryw #p0lka #zwiazki #seks #bederzigol
staryalkus +19
wróciłem dziś z trasy, rozmawiałem ze swoim szefem i powiedziałem mu, że postanowiłem się zwolnić. Umówiliśmy się, że popracuję jeszcze do końca maja więc jutro jadę złożyć wypowiedzenie:
- Jedno, za porozumieniem stron z datą 31 maja
- Drugie, gdyby miał jakieś problemy z tym pierwszym, normalne wypowiedzenie umowy z dwutygodniowym okresem wypowiedzenia
Zobaczę co na to powie, z takich głównych powodów mojej decyzji to 1. system pracy, czyli kółka, bo wracam
- Jedno, za porozumieniem stron z datą 31 maja
- Drugie, gdyby miał jakieś problemy z tym pierwszym, normalne wypowiedzenie umowy z dwutygodniowym okresem wypowiedzenia
Zobaczę co na to powie, z takich głównych powodów mojej decyzji to 1. system pracy, czyli kółka, bo wracam
- zapisywanie historii zadań
- gotowe wyzwania i możliwość dodania własnych
- dwa poziomy trudności - łatwy (6 dni) i trudny (12 dni)
- misje poboczne, levelowanie postaci
- możliwość wykonywania zadań ze znajomymi
Korzystalibyście z takiej aplikacji? W tym momencie nad wszystkim (design, kod i UI) pracuje jedna osoba - czyli ja. Krótko o mnie - frontendowiec z wyboru. Jeśli kogoś interesuje jak potoczy się dalej moja przygoda z tym projektem to zapraszam do obserwowania tagu #sticktoplan Na bieżąco będę się starał umieszczać i komentować moje postępy.
Na początek umieszczam wstępny projekt aplikacji. Co o nim myślicie?
#webdev #startup #sticktoplan #webdesign #prokrastynacja #motywacja
Taka forma mobilizacji, gdy człowiek zobaczy czarno na białym ile czasu traci na różne głupoty.
Habitiaca też ma swoje wady, dużym problemem tej gry jest to że musisz pamiętać żeby klinkąć w to. Drugim problemem tej gry jest właśnie brak dobrego motywatora, czegoś co sprawi że chętnie by się do niej wracało.
Spokojnie mam jeszcze parę niespodzianek w rękawie. Nie chcę wszystkiego od razu zdradzać.
aż Ci dam plusa...
@metan: znajdą się tacy co będą oszukiwać, jak w Pokemonach xD
pomysł z levelowaniem siebie, zadaniowym dniem i innymi planami już mniej, jako że nie mam skilla to jadę na arkuszach excela i na dziś wystarczy
Od siebie polece Habitbull oraz Loop Habit Tracker (obie na androida).
@progresywny: na razie spróbuję ogarnąć wszystko sam, dopracować UI apki oraz przygotować działający prototyp - dopiero wtedy można się brać poważnie za design. Jak coś to będę pamiętał o propozycji. Jeśli masz jakieś portfolio w sieci to wyślij mi na priv.
@rozowystalkuje: @janusz-lece: Ma to pewien
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora