@BTCexpert: replay attack, użytkownicy wypłacali eth na polo, btce nie zrobiło splitu środków po forku na różne adresy, przez co wysyłali jednocześnie etc. i tak w kółko do wyzerowania ich portfela etc
@BTCexpert: nie ekscytuj się tak ETC i ETH bo w każdym z tych wersji nie jest naprawiony błąd replay attacks więc nie wiadomo, czy za jakiś czas nie będzie kolejnego hard forka, żeby te błędy wyeliminować i kolejnych nowych wersji łańcuchów ... poza tym ETC nadal nie ma dev teamu z prawdziwego zdarzenia ... jakieś pojedyncze osoby się zgłosiły jedynie, ale ich know-how przy starym teamie ETH jest niewiele warty
@BTCexpert: więc masz łańcuch z błędem replay attacks ... jeżeli tego nie naprawią to masz zbuggowanego coina ... bez ingerencji programistów łańcuch nie przetrwa
@pawlo74: a moim zdaniem spadki nie są obecnie wskazane, dlaczego? A dlatego że ETC jest nowy i mogło by to spowodować obniżenie zaufania do ETC. moim zdaniem taka deska dolna powinna być na poziomie 0.002 - 0.0025 nie niżej.
@pawlo74: kurde nie rozumiem Twojego przesłania: niemożliwe co teraz? Panika ratować się kto może! ;) Navet bożek vitalik już nie da rady bo musiałby urodzić trojaczki (ʘ‿ʘ) A tak na serio w takim razie jak to jest z tym ETC - jest podatny na ataki czy nie jest. Nie znam się na tym. Bo jeśli jest podatny czy taki atak jest realny? możliwy? Czy w ETC
a mówiłem sprzedaj w cholerę jak był ponad 0.004 btc miałbyś 3x tyle co włożyłeś a tak nie będzi trezora ani kasy :(
@pawlo74: Nie rozumiem Twojej wypowiedzi. Po co mam sprzedawać skoro ETC nie spada. Cały czas jest powyżej 0,002 a dla mnie jest to kurs zadawalający. Wszystko co wyżej jest dla mnie tym bardziej przyjemne. Nie widzę powodów dla którego miałbym sprzedawać tak nisko jak poziom 0.004 ETC
20 lat temu w polskim slangu młodzieżowym dominowały: beka, maniura, przychlast, żal kropka pl, kozacki, czaisz. niemożliwe, że jestem już tak stara i niektórych słów używam do dziś. ._.
https://btc-e.com/news/230
#etc #eth #ethereum #bitcoin #btc #kryptowaluty
@bitcoin: Widocznie mają jakieś powiązania finansowe z ekipą ETH oszustów.
@spekula: Nie ma możliwości by w ETC wykonano forka. w łańcuchu ETC nie ma możliwości ingerencji programistów.
@spekula: tyle że ja nie rozumiem co to jest błąd replay attacks
A tak na serio w takim razie jak to jest z tym ETC - jest podatny na ataki czy nie jest. Nie znam się na tym. Bo jeśli jest podatny czy taki atak jest realny? możliwy? Czy w ETC
@pawlo74: Nie rozumiem Twojej wypowiedzi. Po co mam sprzedawać skoro ETC nie spada. Cały czas jest powyżej 0,002 a dla mnie jest to kurs zadawalający. Wszystko co wyżej jest dla mnie tym bardziej przyjemne. Nie widzę powodów dla którego miałbym sprzedawać tak nisko jak poziom 0.004 ETC