Wpis z mikrobloga

@m00n: taki haker to jest świetna sprawa. Jakby on zrzucił to mogłaby być powtórka z LTC kiedy niektórzy zarobili krocie na Okcoin bo momentalnie odbiło. Stajesz się wtedy milionerem w minutę :)
  • Odpowiedz
@Pan_wskazowka nie wiedziałem, że lubisz rozwikływać spisowe teorie. To Ci się chwali bo przynajmniej nie jesteś owcą w stadzie i używasz rozumu. Jest jeden szkopuł. Ja jestem ekspertem od takich historii i dlatego zdążyłem wyrobić w sobie instynkt, który mówi mi, że tu nie ma nic takiego.
Ja walczę o zasady i wartości, mam w dupie czy stracę czy zyskam bo tu nie chodzi o kasę. Narazie tak jak Ci pisałem
  • Odpowiedz
@HHHH tak kontynując wątek spiskowy to pierwsze co mi przyszło na myśl jak dowiedziałem się, że ruscy stoją za ETC to pomyślałem, że to pewnie ta społeczność zhakowała srao a teraz ratuje się w ten sposób. Gdyby nawet to była prawda to ja staję po ich stronie tak czy tak bo zasady są dla mnie ważniejsze niż cokolwiek.
  • Odpowiedz
@Pan_wskazowka: jak sie patrzy na ostatnie 24h i volumen to jesli osoba, ktora przelala sobie te 3.5mln etc i juz je sprzedala, to nawet bys tego nie zauwazyl. Samo polo 24h volumen 20 437 765 ETC, bitfinex przez ostatnie nascie godzin ponad 1 000 000 ETC. Ale nie sadze ze sprzedal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@HHHH no cóż widzę, że jesteś w czepku urodzony :) Tak z ciekawości skąd masz takie siano jakim obracasz? Jesteś early adapterem może?

Btw. ETC coś się chyba rusza znowu.
  • Odpowiedz