Wpis z mikrobloga

• 3
@AnonimoweMirkoWyznania przejdzie Ci szybko jak sie zemscisz na jakims różowym klinie. Bo nastepny związek będzie tylko klinem. Dopiero ten nastepny po tym najbliższym będzie głębszy.wiec wio na miasto i rwać jakiegoś głupiego różowego.
  • Odpowiedz
Wziąłem co moje najpotrzebniejsze i pojechałem przenocować u znajomego też mikra.

Szukam dziś czegoś małego na wynajem.

@AnonimoweMirkoWyznania: Hmm... Ona zdradziła, a Ty się wyprowadzasz? Czemu? Na Twoim miejscu spakowałabym jej walizki i tyle, niech sobie radzi.
  • Odpowiedz
  • 9
@Aou Taaaa, ale to kobiety są k...

@AnonimoweMirkoWyznania Trzymaj się. Teraz przez jakiś czas będzie okropnie, ale potem coraz lepiej.
Też nie rozumiem czemu Ty się wprowadzasz, a nie ona, ale jak Ci z tym lepiej to tak zrób.
Powodzenia.
  • Odpowiedz
  • 192
@austra Nie miej do Niego pretensji. Przeciez widac, ze chlop ja darzyl szczerym uczuciem i naprawde mial ogromne plany. Jesli szczerze sie kocha ale tak dojrzale to nie ma opcji zrobic drugiej polowie tak na zlosc- chocby facet dostawal po lbie to jesli Kocha to w glebi serca nadal chce dla Kobiety jak najlepiej. I nie ma pytan. Nie ma logiki. Tak wlasnie dziala uczucie. Ale nie mowie tu o przelotnym
  • Odpowiedz
Rozmowa była bardzo cieżka ale wytzymałem nerwy,

Zapłaciłem za mieszkanie jeszcze za sierpień i zostawiłem jej trochę pieniędzy, bo z jej nie starczy a nie chce robić bardaki właścicielowi. Wziąłem co moje najpotrzebniejsze i pojechałem przenocować u znajomego też mikra.

@AnonimoweMirkoWyznania: I to się nazywa rozstanie z klasą! ... a nie jakieś świństwa, zemsty czy inne gierki. Ani jednego złego słowa o ex..Pokazałeś, że jesteś ponad to. Czytajcie i uczcie
  • Odpowiedz
OP: @Aou: z deszczu pod rynnę, zabawiać się kobietami? - nie, dziękuję.
@austra:
@alfka: Nie będę się mścił, gryzł, ani po kostkach kopał. Stało się, nie znajduję radości w uprzykrzaniu jej życia, teraz nie będzie miała lekko.

Wyprowadziłem się, bo mi łatwiej, mam samochód, swoje klamoty mogę od razu zabrać. Duże mieszkanie mi niepotrzebne, a jej stać nie będzie by samej mieszkać, więc jej zapłaciłem za sierpień.
  • Odpowiedz
Zastrzegłem jej kartę bankomatową na początku.

Po pracy tem zadzwoniła z telefonu koleżanki.

Spytała się czy już wiem. Odpowiedziałem że już wiem. Spytała się kiedy ma się mnie spodziewać.

@AnonimoweMirkoWyznania: Nie rozumiem tej części, ocb?
  • Odpowiedz
c80cdc1265: Będzie dobrze. Mi wiele razy pomogły długie spacery wieczorami i Coma Symfonicznie + Ekhart + Listopad + Popołudnia bezkarnie cytrynowe. Czasami trzeba sięgnąć w samym sobie dna żeby się odbić.
"Nawet kiedy wszystko straci sens, znajdziesz przestrzeń gdzie... Wielka wiara tłumi lęk!!!"

To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling

• Odpowiedz