Aktywne Wpisy

PierdekAlonso +139
Co się stało z tym krajem tak szczerze?
- Najdroższe kredyty
- Najdroższe mieszkania
- Najdroższe zakupy spożywcze
- Najdroższe ceny w restauracjach
- Najdroższe kredyty
- Najdroższe mieszkania
- Najdroższe zakupy spożywcze
- Najdroższe ceny w restauracjach

Kirsuu +63
Zrobiłem nowego Soyjaka do rodziny soyjaków, o imieniu Simon. Tak jak Chud zawsze mówi „nothing ever happens”, frazą Simona jest „it depends”. To po prostu parodia centrysty
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

http://www.wykop.pl/wpis/18826299/anonimowemirkowyznania-jest-poniedzialek-25-lipca-/
Dziękuję za pomocne odpowiedzi i pomoc.
To bardzo strsujące sytuacja dla mnie, czuje się jakby mi ktoś położył głaz na p----i i nie mogę oddychać. Wczoraj poprosiłem o wolne na żądanie.
Zastrzegłem jej kartę bankomatową na początku.
Po pracy tem zadzwoniła z telefonu koleżanki.
Spytała się czy już wiem. Odpowiedziałem że już wiem. Spytała się kiedy ma się mnie spodziewać.
Z wiadomych powodów kościoły omijałem. Ja wczoraj się wyspowiadałem z tej chu#ni w jakim z nią tkwiłem.
Postanowiłem zmienić życie. @KawaJimiego Z 50 minut szlochałem w konfesjonale, ale trochę ulżyło i trochę dodało siły by załatwić to po ludzku.
Potem przyjechałem do mieszkania. Rozmowa była bardzo cieżka ale wytzymałem nerwy, ale nie wytrzymałem łez.
Powiedziałem, że nawet zdradę bym przeżył, ale takiego udawania, że wszystko jest ok gdy nic nie było ok, to nie przeżyję.
Czy płakała, tak płakała, nie słuchałem ze zrozumieniem jej tłumaczeń, ani przeprosin, ani manipulacji. Telefon oddałem.
Nie doczytywałem mesengera, przejrzałem tylko tindera i starczy. Zapłaciłem za mieszkanie jeszcze za sierpień i zostawiłem jej trochę pieniędzy, bo z jej nie starczy a nie chce robić bardaki właścicielowi. Wziąłem co moje najpotrzebniejsze i pojechałem przenocować u znajomego też mikra.
Szukam dziś czegoś małego na wynajem.
Jeszcze pewnie kilka razy pojadę po resztę, meble, łachy, pierdoły. Czuję wszechogarniającą mnie pustkę. Ja w niedziele w nocy za kólkiem wybierałem w myślach pierścionek... :(
Dziękuję za słowa wsparcia.
#wroclaw
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
@johny-kalesonny: Tak. Ja bym jeszcze podziękowała za wszystkie wspólne lata.
@phogel Lody się robi mixerem, a potem wstawia do zamrażalnika... posługiwanie się buzią jest w tym przypadku zbędne.... tak jak napisałam...jesteś idiotą.
Uciekanie z własnego mieszkania oraz finansowanie życia swojej ex nie mieści się w grupie "rozstań z
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling
@johny-kalesonny: Nie zgadzam się z Tobą.
Oni to sobie powiedzieli. Już w rozmowie telefonicznej, zanim op dotarł do domu, ona zapytała, czy już wie. Przebiegu rozmowy nie znamy, ale nie jest to istotne, bo ona spodziewała się, że między
Komentarz usunięty przez autora
@phogel: Masz 5 lat, że nie łapiesz co to ironia?
Wygogluj sobie to słowo.(ʘ‿ʘ)
Komentarz usunięty przez autora
@GoSiulKa: To faktycznie jest kwestia czytania ze zrozumieniem - i OP stwierdził, że mieszkanie jest za duże dla niego. Jak pisałem, skoro płacił cały czas za mieszkanie nie byłoby żadnego problemu, by wynajmować dalej samemu, a najwyżej później coś znaleźć mniejszego. Wszystko co OP zrobił, to racjonalizował swoje podejście - w tym co napisał nie
@johny-kalesonny: Co jeśli dla mnie to nie są
ale
Niestety wyłania się też z tej sytuacji obraz Ciebie, dość kiepski.
Z tego co wyczytałem z Twojej historii ona traktowała Cię jak chodzący portfel, nie szanowała i za plecami zdradzała. Ty zaś byłeś na każde jej skinienie palcem i nawet w sytuacji gdzie powinieneś dać
Co do "ciepłego" związku - OPa zdradzila dziewczyna, prawdopodobnie robiła to przez długi czas. Absolutnie głupi człowiek mowilby w takiej sytuacji o ciepłym związku. Tak, OP powinien być przygotowanym
@johny-kalesonny: Chodziło mi o to, że może mieć to dla mnie inną wagę niż dla kogoś kto ma ją faktycznie miesięcznie.
Mówiłem o przeszłości a nie tym co się działo teraz :P
@waginator: We dwójkę z laską wynajmowali mieszkanie, skoro wyprowadził się 1 sierpnia, to zapłacił do końca miesiąca.
Przecież właściciela nie obchodzi kto z kim zerwał - chce mieć kaskę zgodnie z umową.
Po co ma koleś mu dzwonić i pytać o czynsz - "zapłać mi za mieszkanie bo nie dostałem kasy za sierpień".
Na co mu to?
Utrata wiarygodności.
@AnonimoweMirkoWyznania: Telefon był twój czy jej?
Masz te fotki z tindera? Jaki ma nick?
Dlaczego zapłaciłeś za mieszkanie? Nie miałeś kaucji? Odzyskasz ją?
Zostawiłeś jej hajs? KEK? K---a? Człeniu, laska robiła cie na boku, jechała i pewnie