Aktywne Wpisy

fornson23 +53
Według mnie każde dziecko powinno się zapoznać z religią i chodzić do kościoła. Ok, gdy podrośnie, może zostać wojującym ateistą, protestantem, memiarzem żółtego papieża, whatever. Ale nauki Chrystusa uczą etyki i to zostaje do końca życia. Według mnie Ewangelie są najlepszymi książkami uczącymi etyki i moralności człowieka, nawet jak to uznamy, że są pod płaszczykiem wiary (jak dzieci wierzą w Św. Mikołaja) #religia #dzieci #rodzicielstwo #
źródło: duchowosc-i-religia-rece-zlozone-do-modlitwy-na-swieta-biblie-w-koscielnym-pojeciu-wiary_1150-12945
Pobierz
Jokohama +358
źródło: temp_file7465839565942672187
Pobierz

#web #www #webdesign #webdev
"Po trzecie ograniczona ilość developerów będzie chciała w nich grzebać."
Jak masz CMS-a postawionego na popularnym frameworku to poprawki będą tańsze niż w wordpressie i więcej developerów będzie chciało w tym "grzebać".
Polska mentalność. mało wiem ale wypowiem się.
No cóż... nie będę się kłócił... widocznie żyjesz w innym świecie niż ja...( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powodzenia
Przedłużenie domeny 40 zł do 100zł (zazwyczaj koło 50 zł).
Hosting + poczta ok. 100-150 zł na rok (przy założeniu, że będziesz miał niewielką stronkę o której wspomniałeś).
Solidny wykonawca strony załatwi wszystko za Ciebie...tylko trzeba sobie tego dopilnować tak jak wspominałem w poprzednim wpisie...
@booyaka88: Większość nazwisk już zajęta więc w 95% takiej nie znajdziesz, ja akurat mam .pl (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)