@qoompel: Czy masz głowicę tap&go z zwiniętą w środku żyłką? Standardowo 3m żyłki to wystarcza na długo-myślę, że jak nie ma kamieni to spokojnie na 1000m2 przy zapuszczonej działce. Co innego jak robisz koło siatki, albo bijesz po murku.. I najlepsze są jednak okrągłe żyłki. Nie blokują się jak te ze ściankami.
Wykop to se faktycznie teraz tak wygląda, że zostały 4 osoby na krzyż, gadają o niczym i raz na jakiś czas ktoś przechodząc po osiedlu zbije pionę i idzie dalej
#psy #psiarze #patologiazmiasta #patologiazewsi #katowice Mirki trzymajcie mnie, tętno 500ヽ( ͠°෴ °)ノ Wyszliśmy z różowym na osiedlu poszukać wieczorem kasztanków i pospacerować. Trochę się zdziwiłem że w takim „piontek wieczur” osiedlowym gwarze zza ławki wyskoczył zając. Kicał sobie wesoło, nakręciłem filmik, obserwowaliśmy go przez dłuższą chwilę i było miło. Było bo z alejki już słyszę idzie
@tonymakarony: To kup kwadratową 3mm.
Standardowo 3m żyłki to wystarcza na długo-myślę, że jak nie ma kamieni to spokojnie na 1000m2 przy zapuszczonej działce. Co innego jak robisz koło siatki, albo bijesz po murku..
I najlepsze są jednak okrągłe żyłki. Nie blokują się jak te ze ściankami.
To powiedzcie mi Panowie, czy da się w podkaszarce Boscha zmienić głowicę z tych ichnich śmiesznych nożyków na jakąś żyłkę.
Komentarz usunięty przez autora