Aktywne Wpisy
salanderek +26
Czy i co ile pierzecie szczotkę do kibla? Zamieszkałem jakiś czas temu z dziewczyną i była zdziwiona, jak do białych ubrań w pralce dorzuciłem szczotkę do kibla, bo u niej się nie prało, tylko kupowało nowe, u mnie w domu natomiast tak średnio co 2-3 miesiące - wyrzucanie i kupowanie nowych szczotek to wg mnie marnowanie pieniędzy, także ciekawy jestem jak jest u was
#kiciochpyta #mieszkanie
#kiciochpyta #mieszkanie
źródło: shopping
Pobierz
WenerowaAngela +243
źródło: temp_file3347759745930012809
Pobierz

Obecnie posiadam AoC G2460PQU (144mhz, 1ms, 24", 92 PPI), myślę co by tu dokupić, do gier wystarczy mi ten 24, ale do filmów i webdevu już nie. Mam też TV LED Samsunga (40", 1920x1080) ale jest za duży dla mnie.
50% gaming, 40% webdev, 10% filmy HD.
Myślę nad opcjami:
Drugi G2460PQU, wtedy na drugi monitor wrzuciłbym parę okienek, np IDE i console, no i dwa takie same monitory więc zawsze spoko, ale nie pomoże to w oglądaniu filmów.
G2770PQU praktycznie to samo, tylko 27", PPI nadal spore (81) powinno wystarczyć, można też uzywać jako monitora do gier w niektóre tytuły
G3277PQU (2k, 4ms, 32", 87 PPI)
32 cale to juz spoko do filmow, moze do niektorych gier (mam pada od Xboxa) ale obawiam sie, przeskoku miedzy tak roznymi monitorami, tj nie wiem czy wygodnie bedzie przechodzic z jednego ekranu na drugi podczas pracy i czy 32 cali to jednak nie za duzo zeby postawic 2 monitory obok siebie, gdzie 24" powinien byc blisko, a 32" troche dalej (ale to jednak 2k wiec wszystko bedzie troche pomniejszone).
Najlepiej by było dokupić jeszcze 2 monitory, ale mam troche inne wydatki.
Jeżeli ktos miał podobne doświadczenia to gib info
Plus rozdzielczość ekranu, no i #!$%@? to duża różnica.
Pracowałem jakiś czas na laptop 15 + monitor 23".. złe dla oczu