Wpis z mikrobloga

@noelo_cohelo: Myślałem, że serio podchodzisz, ale troll 10/10. W życiu nie widziałem czegoś podobnego, szanuje! xD
Jeszcze to zielone światło po żółtym, no to już jest przesada xD
  • Odpowiedz
@noelo_cohelo: chcesz to mogę Cię nauczyć jeździć, mam 5 kategorii, 19pkt karnych i 2 sprawy w sądzie, a 2 dni temu zasnąłem na drodze i skasowałem zestaw na 300tysi. Chcesz to Ci oddam moje prawko bo ja już go nie chcę.
  • Odpowiedz
@noelo_cohelo: Nie wierzę, że ktoś mógłby tak idiotyczne pytania zadawać.

Chociaż...
Skoro koleżanki nie potrafiły mi powiedzieć, jaki "znaczek" mają na samochodzie, to co tu wymagać od płci żeńskiej. -_-
  • Odpowiedz
  • 0
@ostrzyjnoz a jaki znaczek miały? O logo chodzi?
@MichalQ20 czy ja wiem, czy się dziwię TWOIM reakcjom? Abstrahując od poglądu, że nie ma głupich pytań, nawet jeśli moje są głupie, znajdują się osoby, które chcą odpowiedzieć/pomóc, Twój SPAM jest niepotrzebny.
  • Odpowiedz
@noelo_cohelo zadajesz tak podstawowe pytania które powinnaś umieć kończąc kurs teoretyczny w szkole a ty chcesz jeździć po ulicach i jeszcze zdać egzamin państwowy. Nie wszyscy muszą mieć prawo jazdy. Gdybyś się przełożyła to byś się nauczyła a jak ty się pytasz co jest zasada prawej ręki to nie widzę żebyś ty się przełożyła do nauki.
  • Odpowiedz