Wpis z mikrobloga

A gdyby tak rzucić to wszystko i wyjechać w Bieszcza.... w Alpy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak sobie usiadłam dziś z kawą i dotarło do mnie, jak bardzo zabiegane i podróżnicze i udane były dla mnie ostatnie dwa lata. Zwiedziłam mnóstwo wspaniałych miejsc, poznałam wartościowych znajomych, skończyłam studia w dwóch krajach, zrobiłam tysiące zdjęć, wybiegałam setki kilometrów i zapełniłam listę marzeń, która wisiała u mnie na ścianie od kilku lat. Żyłam na walizkach pomiędzy Austrią, Polską i Szwecją. I wiecie co, zdecydowałam się w końcu na one way ticket (). Pora osiąść w jednym miejscu na odrobinę dłużej, a może i nawet kupić bezcennego argentyńskiego kaktusa. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Będzie super!
Mirki, bądźcie uparci w spełnianiu marzeń, bo to jednak fajna sprawa. (ʘʘ)

#podroze #podrozujzwykopem #austria #thegirlcontent #emigracja #chwalesie #nicwaznego
T.....l - A gdyby tak rzucić to wszystko i wyjechać w Bieszcza.... w Alpy? ( ͡° ͜ʖ ͡°...

źródło: comment_ru7JsDYKoauwQuIzBXq1AlCbNa7mpLvk.jpg

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lost_in_translation: Miło mi, że zaglądasz :-) Ja na takie ,,może kiedyś, nie mam pieniędzy" reaguję zawieszeniem listy marzeń na ścianie. Bo jak już tak się patrzy na to, to łatwiej parę groszy zacząć odkładać. Właśnie planuję miesięczną podróż po bałkanach - walizka mile widziana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
W sumie marzeń mam sporo a na ścianach dużo miejsca., zawsze można zawiesić zdjęcia wymarzonych miejsc i tym sposobem mam m.in. bardzo duży obraz z widokiem na most brookliński ( ͡º ͜ʖ͡º) Czekam na bałkańską relacje i polecam na przyszłość jako walizka samobieżna, pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz