Aktywne Wpisy

#youtubepremium za 60 zl family - i wy za to k---a placicie? znam lepsze sposoby na wydanie takiej kasy. wzialbym to dla rodziny co by sie nie meczyli z reklamami, ale za 60 zl? xD na pewno sa jakies hacki, ktos cos? moglbym powiedzmy zrezygnowac z ChataGPT za 80 zl, dolozyc do tej stowy i wziac to AI PRO od google jesli dadza tego YT premium w zestawie, sa takie

MLeko29 +360
Dzień dobry
źródło: 1000063944
Pobierz

Tak sobie usiadłam dziś z kawą i dotarło do mnie, jak bardzo zabiegane i podróżnicze i udane były dla mnie ostatnie dwa lata. Zwiedziłam mnóstwo wspaniałych miejsc, poznałam wartościowych znajomych, skończyłam studia w dwóch krajach, zrobiłam tysiące zdjęć, wybiegałam setki kilometrów i zapełniłam listę marzeń, która wisiała u mnie na ścianie od kilku lat. Żyłam na walizkach pomiędzy Austrią, Polską i Szwecją. I wiecie co, zdecydowałam się w końcu na one way ticket (。◕‿‿◕。). Pora osiąść w jednym miejscu na odrobinę dłużej, a może i nawet kupić bezcennego argentyńskiego kaktusa. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Będzie super!
Mirki, bądźcie uparci w spełnianiu marzeń, bo to jednak fajna sprawa. (ʘ‿ʘ)
#podroze #podrozujzwykopem #austria #thegirlcontent #emigracja #chwalesie #nicwaznego
źródło: comment_ru7JsDYKoauwQuIzBXq1AlCbNa7mpLvk.jpg
Pobierz