Aktywne Wpisy

GangKobry +113

Melkovva_ +22
Dziękuję wam za to że jesteście ❤️🫶🏼
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @

Opartą o PHP: WordPress
czy też o Node.js: Ghost?
Obie można uruchomić na MyDevil:)
Czy może coś zupełnie innego?
#mydevil #webdev #ghost #blog #wordpress #hosting
źródło: comment_oeW0ITaSalS4SGpZQpE9UOeyKjVRrChj.jpg
Pobierz@MyDevil: Jakich?
Dość często osoby/firmy które się nie znają wykupują u kogoś usługę utworzenia strony, zwykle im taniej tym lepiej więc często opartą o WordPress ale już bez dalszego wsparcia w przypadku pojawienia się problemów ze stroną:)
Moim zdaniem WordPress i tak sam w sobie wymaga najwięcej uwagi jeżeli chodzi o aktualizacje dodatków.
Osobiście jak byłem freelancerem i ktoś chciał przerobić stronę to cieszyłem się że stoi na WP albo Drupalu bo dosyć szybko mogłem dojść o co chodzi albo wyeksportować zawartość do nowej instalacji. W przypadku amatorsko posklejanego gówna w CakePHP było sporo trudniej ( ͡° ʖ̯ ͡
Komentarz usunięty przez autora