Wpis z mikrobloga

ostrzegam przed https://electrocenter.net/ dzisiaj szukałem pomysłu na prezent w internecie i wpadłem na ich stronę, wszystko w zaskakująco niskich cenach (co już wzbudziło moje podejrzenie), zdecydowałem się zamówić produkt za pobraniem i tutaj własnie już upewniłem się co do ich niecnych zamiarów, otóż wysyłka z przedpłatą jest darmowa natomiast koszt dostawy w przypadku płatności przy odbiorze wynosi 150 zł !!!
  • 1335
  • Odpowiedz
Dla tych co jeszcze nie wiedzą. Pozew zbiorowy na końcu (sprawa cywilna). Wpierw muszą sie znależć winni, żeby było kogo pozywać.
Podstawa to zgłosić na Policję/Prokuraturę doniesienie o popełnieniu przestępstwa.
  • Odpowiedz
Tak się jeszcze zastanawiam, niektóre z podanych przez ludzi kont występują jednokrotnie, tzn co? Na niektórych kontach jest po 10 tys a niektórych 1000 zł? Czy to jakieś subkonta?
  • Odpowiedz
Niech ktoś mi powie jak mam wpisać w tabelkę swoje zamówienia . Jestem słaba z informatyką , a chciałabym też dołączyć do pozwu zbiorowego, mnie okradli na 4500zł
  • Odpowiedz
ja zakupilam u nich okap 14 06 dodzwoniłam sie do tego sklepu ,odebral jakis facet,zaczelam straszyc go policja,a on zaczal sie smiac oczywiscie powiedział ze standardowy czas realizacji to 10 dni bo towar idzie z Niemiec .dzis 30 06 a okapu brak ,ja juz wpisałam sie na wasza listei sama mam zamiar zgłosic to na policje
  • Odpowiedz
@mar1255: To właśnie stwierdzi Policja, Ty nie możesz pójść do sądu i powiedzieć: proszę skazać tego człowieka bo mnie okradł. Zgłoszenie na policję, dochodzenie, ustalenie winnych i dopiero pozwy o ile z urzędu nie zostanie nakazane naprawienie wyrządzonej szkody.
  • Odpowiedz
Wedlug mnie powinnismy aie przeniesc na jakies zamkniete forum bo kazdy moze sprawdzac nas. Wiedza co znalezlismy na ich temat i moga probowac ukryc to co zostawilo po nich slad w sieci.
  • Odpowiedz
To jest dobry pomysł. Taki właściciel może sobie to wszystko czytać i po kolei te rzeczy maskować. Ale co na to poradzić? Zamknięta grupa?
  • Odpowiedz