Wpis z mikrobloga

ostrzegam przed https://electrocenter.net/ dzisiaj szukałem pomysłu na prezent w internecie i wpadłem na ich stronę, wszystko w zaskakująco niskich cenach (co już wzbudziło moje podejrzenie), zdecydowałem się zamówić produkt za pobraniem i tutaj własnie już upewniłem się co do ich niecnych zamiarów, otóż wysyłka z przedpłatą jest darmowa natomiast koszt dostawy w przypadku płatności przy odbiorze wynosi 150 zł !!!
  • 1335
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Donaldzik@vp.pl jeżeli chcecie wysyłajcie dane i w celu potwierdzenia potwierdzenie płatności ale z zamazanymi waszymi danymi osobowymi. Po pracy się tym zajmę.
  • Odpowiedz
@Firn: usuń public, niech każdy wstawia komentarz albo daje ci na e-mail, który tam podałeś. Niech jedna osoba (Ty) będzie administratorem i choć pobieżnie to weryfikuje.
  • Odpowiedz
Tabela będzie taka jak pokazał otto czyli ten dane bedą potrzebne jednak myśle ze nr fvat proformy jest niepotrzebny z racji ze nie każdy ja dostał. Udastepnijcie na fb aby zgłaszało się więcej pokrzywdzonych.
  • Odpowiedz
Załozycielem firmy jest slawomir więczkowski od 30.05.2016 r. Co jest Ciekawe to ten czlowiek mial firme P.P.H. EURO-SERWIS OD 10.06.2004 - 30.05.2016. Mam nadzieje ze policja go szybko namierzy
  • Odpowiedz
nie, nie siedzę przed kompem cały czas a widzę, ze to Twoja robota, więc będzie bardziej na bieżąco. zrzucimy się na honorarium jakby co (stówa w tą czy w ta przy tej stracie:-) ....
  • Odpowiedz
Bez przesady z tym honorarium ; p Problem tylko taki że ludzie chyba sobie nie radzą z wstawianiem komentarzy. Póki co, jedna osoba wstawiła tylko swoje dane.
  • Odpowiedz
Wysyłajcie do frina bo on może się już tym zająć teraz. Jeżeli ktoś już wysłał do mnie donaldzik@vp.pl to przekaże to mu. Droga mailowa będzie najlepsza i myśle ze z potwierdzeniem tez dobry pomysł. Mail wystarczy w danych kontaktowych aby jakieś służby mogły się z nami kontaktować.
  • Odpowiedz
To na razie trzymaj u siebie. Najpierw zróbmy tę listę. Wykorzystaj te materiały do zgłoszenia w prokuraturze i policji.
  • Odpowiedz
tera każdy, kto się wybiera złożyć zawiadomienie niech pobiera te listę ze stanem na: data ... i dołącza do swojego wniosku w formie załącznika wskazując na skale oszustwa
  • Odpowiedz