Wpis z mikrobloga

• 2
Tak sobie pomyślałem, że w sumie 80% kobiet z którymi byłem w zwiazku miały facetów jak je poznałem.
Po jakimś czasie zerwały z nimi i przechodziły "na moja stronę" I nie , nie mam wyrzutów sumienia z tego powodu.Widocznie związki były na słabym fundamencie.
No cóż ,życie.

#zwiazki #fells #oswiadczeniezdupy
  • 17
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@ArcziMiszcz: Właśnie że nie zapasowy, bo po paru tygodniach byłem nr.1 Po prostu może byłem sprawcą który kończył jej poprzedni związek..A chyba częściej otwierał im oczy na to że ich związek był iluzją
  • Odpowiedz
@1tona: tego sie nie dowiesz ( ͡º ͜ʖ͡º) ale moim zdaniem zapas to zapas, kocha sie tego z kim sie jest a jak sie chrzani, klotnie itp to sie zali zapasowi, niekoniecznie daje dupy czy rucha, spedza milo czas, ale wraca sie do ukochanej osoby i zapas zostaje sam w pokoju czekajac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@ArcziMiszcz: tak szczerze mówiąc to tak 30%z tych związków to jedno z nas zakończyło związek a w reszcie przypadków to wspólnie doszliśmy do wniosku że Game over i szkoda czasu.
  • Odpowiedz
@1tona: Co drugi zwiazek z perspektywy kobiet istnieje na bazie "na bezrybiu, rak ryba" wiec nic dziwnego. Najsmieszniejsze to jest jak spotkasz taka pare i dziewczyna w objeciach faceta "gwalci" cie wzrokiem. Cyrk.
  • Odpowiedz