Wpis z mikrobloga

@CreativePL: jak szukasz tanich spodnie to faktycznie będzie problem a jak wejdziesz do jakiegos sklepu typu wrangler czy cos w tym gucie to Ci laska znajdzie w 2 minuty idealnie dobrany rozmiar. Ofc cena x2 albo x3 w porównaniu do tanich.
  • Odpowiedz
@CreativePL: Absolutnie się zgadzam! U mnie dochodzi ten problem że nie chodzę w jeansach ani bojówkach. Znalezienie czarnych, materiałowych spodni o normalnym kroju to jak wygrać z rakiem( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@CreativePL:
Przecież "Regular fit" to są właśnie normalne.

Płaczesz tutaj z powodu oznaczeń, które są właśnie bardzo przydatne. Jedni preferują szeroką/"normalną" nogawkę, inni wąską, jeszcze inni zwężaną.

Problemem jest tu więc jedynie Twoja niekompetencja w tak prostej dziedzinie, jak zakup cholernych spodni. Srsly, nie potrzeba DWÓCH GODZIN, żeby zapytać sprzedawcy czym to się różni i o co tu chodzi. Jeśli nie rozumiesz, co to znaczy "slim"
  • Odpowiedz
@CreativePL: To chyba dobrze, że jest różnorodność i każdy sobie może wybrać takie spodnie jakie mu pasują? Te twoje "normalne" to zapewne regular fit i chyba nie znam sieciówki, która ich nie oferuje, więc nie wiem jak ty ich szukasz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
@CreativePL: Kupuję Wranglery ale nie w ichnim sklepie (~500zł) tylko w swego rodzaju outlecie, gdzie koleś ma końcówki kolekcji czy coś, nie wiem, w każdym razie ma wszystkie rozmiary i różne kroje (polecam modele Arizona i Texas) i do tego w żaden sposób nie są uszkodzone, z metkami itp. Za 160-180zł. Sam mam problem z jeansami przez duże uda ale tam jest zawsze elegancko. Poletzam
  • Odpowiedz