Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

#nieruchomosci
Nie opłaca się pracować jeżeli za swoją pracę nie będzie cię nawet stać na to by kupić sobie tak podstawowe dobro jak mieszkanie,
i to bez znaczenia czy zarabiasz 5 czy 15 netto, i tak się nie dorobisz za życia.
Więc po co pracować?, żeby komuś wkładać rentierską pensję do kieszeni?, już lepiej iść po socjal i nic nie robić, przynajmniej cieszysz się czasem swojej egzystencji a i browar w sklepie
Nie opłaca się pracować jeżeli za swoją pracę nie będzie cię nawet stać na to by kupić sobie tak podstawowe dobro jak mieszkanie,
i to bez znaczenia czy zarabiasz 5 czy 15 netto, i tak się nie dorobisz za życia.
Więc po co pracować?, żeby komuś wkładać rentierską pensję do kieszeni?, już lepiej iść po socjal i nic nie robić, przynajmniej cieszysz się czasem swojej egzystencji a i browar w sklepie

Udało mi się dorwać jedne normalne, drugie wziąłem jakieś Regular FIT bo miałem już dość chodzenia i szukania.
#modameska ##!$%@?
źródło: comment_lZC1k2U1mwLw1Yg4FcnbdkYu8r5sJzsO.jpg
Pobierzmoże to być dziwne, ale tak wygodnych spodni jeansowych nigdy jeszcze nie miałem, a wewnętrzna kieszeń na smartfona jest genialna w swojej prostocie
@CreativePL: Przezpraszam, a w jakiej sieciówce znalazłeś begi ? :-)
I regular fit to najnormalniejsze ze spodni, slim raczej dla pedałków he
Pozdrawiam. ( ͡º ͜ʖ͡º)