Wpis z mikrobloga

Kupno normalnych spodni w tym kraju to jakaś #!$%@? udręka. Wracam właśnie z zakupów. I przeważnie zajmuje mi do godziny max. Dziś straciłem chyba ponad dwie. Wchodzę do jakiejkolwiek scieciówki idę na dział ze spodniami i się #!$%@? zaczyna. SLIM FIT, EXTRA FIT, REGULAR FIT. Baggy fit, Relaxet FIT JUMP #!$%@? #!$%@? COŚ Fit. Ja #!$%@? jak bym wybierał jakie mięso do kebaba chce. Jak już znajdziesz normalne to zaczyna się kolejne #!$%@? szoł. 95% to jakieś #!$%@? poprzecierane albo z dziurami tu i tam. Znaleźć normalne klasyczne jeansy to jak trafić 6 w totka, a może i nawet trudniej.

Udało mi się dorwać jedne normalne, drugie wziąłem jakieś Regular FIT bo miałem już dość chodzenia i szukania.

#modameska ##!$%@?
CreativePL - Kupno normalnych spodni w tym kraju to jakaś #!$%@? udręka. Wracam właśn...

źródło: comment_lZC1k2U1mwLw1Yg4FcnbdkYu8r5sJzsO.jpg

Pobierz
  • 95
@Godziu73: Wcześniej kupowałem różne, za około 100 zł. Całość jak nowe, przetarte w kroku dość szybko. To jest eksperyment, może się opłaci, zobaczymy.
może to być dziwne, ale tak wygodnych spodni jeansowych nigdy jeszcze nie miałem, a wewnętrzna kieszeń na smartfona jest genialna w swojej prostocie
a. Wracam właśnie z zakupów. I przeważnie zajmuje mi do godziny max. Dziś straciłem chyba ponad dwie. Wchodzę do jakiejkolwiek scieciówki

@CreativePL: Przezpraszam, a w jakiej sieciówce znalazłeś begi ? :-)
I regular fit to najnormalniejsze ze spodni, slim raczej dla pedałków he
@CreativePL: rok 2k16, ludzie nadal dają #!$%@? o to, jakie dżinsy kupują. Jedni muszą mieć szerokie, żeby nie wyjść na pedałków, a drudzy wąskie, żeby nie wyjść na biedaków ( ͡° ͜ʖ ͡°) prawdziwa heteroseksualna moda, to ta w której ubierasz się w to co masz w szafie.

Pozdrawiam. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@nusch: Teraz to chyba jest gorzej niż wtedy. Wcześniej szło kupić fajne dopasowane spodnie, a teraz jak są dopasowane to za krótka nogawka albo te spodnie na żula xD. Ciężko teraz znaleźć fajne marchewki, rurki.