Aktywne Wpisy

AlienFromWenus +67
Zapomnijcie, że z facetami da się porozmawiać na jakieś ciekawsze tematy niż co, kto, za ile, gdzie, sport i jedyne wyżyny intelektualne na jakie ich stać to polityka i gospodarka (wiadomo, to wiedza praktyczna, w stylu czy podrożeje papier toaletowy, czy trzeba będzie się podcierać gazetą).
Faceci to proste stworzenia, kierowane prymitywnym instynktem. Dla nich kobieta to nie człowiek a samobieżna dziura dająca ulgę w ciśnieniu w jajach. Mając taki stosunek do drugiego
Faceci to proste stworzenia, kierowane prymitywnym instynktem. Dla nich kobieta to nie człowiek a samobieżna dziura dająca ulgę w ciśnieniu w jajach. Mając taki stosunek do drugiego
źródło: IMG_20250116_093908
Pobierz
darkroman +71

Udało mi się dorwać jedne normalne, drugie wziąłem jakieś Regular FIT bo miałem już dość chodzenia i szukania.
#modameska #c-----------t
źródło: comment_lZC1k2U1mwLw1Yg4FcnbdkYu8r5sJzsO.jpg
Pobierz@CreativePL: źle to robisz, ja zawsze podchodzę do sprzedawcy i proszę aby mi znalazła,
@Lookbehindya: lee kosztują 300-400zl
Przecież "Regular fit" to są właśnie normalne.
Płaczesz tutaj z powodu oznaczeń, które są właśnie bardzo przydatne. Jedni preferują szeroką/"normalną" nogawkę, inni wąską, jeszcze inni zwężaną.
Problemem jest tu więc jedynie Twoja niekompetencja w tak prostej dziedzinie, jak zakup cholernych spodni. Srsly, nie potrzeba DWÓCH GODZIN, żeby zapytać sprzedawcy czym to się różni i o co tu chodzi. Jeśli nie rozumiesz, co to znaczy "slim"