Aktywne Wpisy
strike_lucky +4
#j--------e #pytanie #motoryzacja
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...

EnzoMolinari +50

Udało mi się dorwać jedne normalne, drugie wziąłem jakieś Regular FIT bo miałem już dość chodzenia i szukania.
#modameska #c-----------t
źródło: comment_lZC1k2U1mwLw1Yg4FcnbdkYu8r5sJzsO.jpg
PobierzBa k---a
tutaj wygrałeś, mam to samo xD
Heheszki heheszkami, ale "za moich czasów" ( ͡° ͜ʖ ͡°) było oczywiste, że pewien poziom kompetencji jest niezbędny do wykonania prawie, k---a, każdej czynności. Przecież jak ktoś nie użyje choćby trzech neuronów, to nawet wbijając gwóźdź będzie się mógł trzasnąć zarówno w palec, jak i łeb (swój własny, nie gwoździa).
Nie jestem za tym, żeby rzeczy typu poświecenie minuty na
@Sh1eldeR: przyznałeś się już rodzicom?
Ten fragment akurat nie był o portkach. Miałem na myśli górę, która nie jest workowata, tylko pokazuje brak brzuszyska. Nie miałem na myśli pedalskiego dołu.
Więc nie: po powrocie ze sklepów nie mam konieczności przeprowadzania coming outu.