Chciałam tylko jeszcze dodać od siebie że poważnie zastanawiam się teraz nad odsunięciem od zabawy ludzi (na jedną lub wszystkie edycje), którzy wysłali przesyłkę w tym tygodniu z powodu swojego lenistwa. Na pewno ten temat poruszę z organizatorami :]
@t712: Kicioch też nie lepsza. Zastanawiam się czy kuki_1988 wysłała chociaż szybko czy też tak zwlekała. Jeśli też zwlekała, to mamy komplet głównych organizatorów, którzy średnio dawali dobry przykład :)
Ja swoją paczkę przygotowałem już ponad miesiąc temu (27. kwietnia pisałem list).
@Agata921: Bo dla Ciebie już mamy wolontariusza przydzielonego :)
@piotrekkk: Hej, hej ja swoją paczkę wysłałam najszybciej jak mogłam. W ostatni dzień zmieniła mi się osoba do której pisałam i musiałam trochę zmienić swój plan przesyłki. GrabkaMan wysłał paczkę w którą włożył masę pracy (zresztą spytaj zurawinowa) więc też nie dziwię się że trochę zwlekał.
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
Czy są jakieś osoby, które przesyłki nie otrzymały a nie ma ich na poniższej liście?
@veroniki
@Whipie
@Nolimit
@barytosz
@Chamaeleo
@LeoLepsi
@FollowTheSmoke
@kultowa
@karaluchh
@bimbambom
@Aureos
@stepBYstep
@merytorycznie_niepoprawny
@Stealth
@zigiscrew
@GoDsMACk
@moniash
@Sithis
@Mhrok
Chętni wolontariusze mogą zgłaszać się na PW do @kicioch @kuki_1988 @GrabkaMan
#wykopoczta #wykopocztaogloszenie #wykopocztaorganizacja
Komentarz usunięty przez moderatora
Mimo, ze straaaszny ze mnie len, to przesylke wyslalem w pierwszym tygodniu wykopoczty :) #chwalisiechocniemaczym
@bimbambom: a nie masz tego jak sprawdzić?
@iluvatarek: tzn?
Ja swoją paczkę przygotowałem już ponad miesiąc temu (27. kwietnia pisałem list).
@piotrekkk: Hej, hej ja swoją paczkę wysłałam najszybciej jak mogłam. W ostatni dzień zmieniła mi się osoba do której pisałam i musiałam trochę zmienić swój plan przesyłki. GrabkaMan wysłał paczkę w którą włożył masę pracy (zresztą spytaj zurawinowa) więc też nie dziwię się że trochę zwlekał.