Wpis z mikrobloga

@ibmab: nie ma to jak szacunek do swojej kobiety i wrzucanie jej foty z twarza zaslonieta kutasem... piekny z Ciebie material na meza, pozazdroscic...
  • Odpowiedz
@trustME: Ale wiesz, że z żony też można żartować? I że może (a nawet powinna) ona być przyjaciółką z której można to robić? Więcej życia i prawdziwych związków ci polecam, a mniej Harlequinów :)
  • Odpowiedz
@StarsThief: fajne masz poczucie humoru jesli w ramach żartów ze swoimi przyjaciółkami wklejacie sobie zdjęcia kutasów na twarz.
@ibmab: po 1 to zdjęcie żenada. Po 2, to nie jest wielki wyczyn, jeśli umie się rozmawiać z partnerem. Ja np nie chcę robić wesela i wolę wziąć kasę i jechać dookoła świata.
  • Odpowiedz
@ibmab: co innego nazwać ją tak w żartach prywatnie w domu a co innego wrzucać do siedzi jest wizerunek z gimpo kutasem zamiast twarzy. Więc skoro to czyta:
przykro mi kobieto, ale nie szanujesz się.

A Ty nie szanujesz jej. Ale skoro lubicie sobie pluć w twarz i nazywać to doskonałym humorem, to nie mi to oceniać. Powodzenia na nowej drodze życia i dużo zdrowia dla przyszłej Dżesiki i Brajana
  • Odpowiedz
@ibmab: zbieranie funduszy, zgranie wolnych terminów poszczególnych składowych - sala, zespół muzyczny, fotograf i operatorzy kamer :) Poza tym moja różowa to freak ślubny i chciała wszystko perfekcyjnie przygotować, w razie czego polecam @suonowodna do doradzenia praktycznie we wszystkich kwestiach przygotowań i samych uroczystości :)
  • Odpowiedz
@npsr: Gdzie tu widzisz plucie w twarz? Jeśli to zdjęcie jest dla ciebie przejawem braku szacunku, to nie masz pojęcia czym ten szacunek jest - rozumiesz go na poziomie gimbazjalnym :)
  • Odpowiedz