Prawie od razu omowilismy kwestie intercyzy oraz testow na ojcostwo kazdego dziecka i oczywiscie zgodzila sie. Na slub do 15k za WSZYSTKO rowniez. Panowie - mozna? Mozna. ( ͡°͜ʖ͡°)
@ibmab: Wspolczuje. Hetero chcialby j---c hetero, ale oboje siebie nie chcą :/ lepiej bolcuj ksiezniczke myslac ze jest to heterus. Albo niech ona cie zapnie jakims d---o doczepianym. Niech kupi w kiosku tak jak kupiles jej ten piescionek
@Sh1eldeR: Dobrze prawisz kolego łapiąc moje gimbusiarskie zapędy, co nie zmienia faktu że szansa na spotkanie logicznej kobiety przeczącej #logikarozowychpaskow jest drastycznie niska. Czy mnie takie kobiety omijają nie powiem tobie, bo zadna mnie nie omija i nie startuje do kobiet poki mi sie ostro nie spodobaja fizycznie a takich jest malo i zawsze wychodzą właśnie na fochate z charakteru. Ale c---a nie oszukasz
Bo: 1. Kombinacja piękna+logiczna występuje rzadziej w przyrodzie niż po prostu piękna (ale z-----a) czy po prostu logiczna (ale brzydka). 2. Brzydsze laski mogą odczuwać większą potrzebę nadrobienia czymś braków
Zdaje się, że te logiczne, inteligentne kobiety powinny wiedzieć, że na dłuższą metę oszukiwanie nie popłaca. Bo oznacza, że nie wiedziemy takiego życia, jak powinniśmy. Nawet zdradzanie przekreśla przecież de facto cały związek. Dać d--y raz czy drugi na boku i żyć dalej w gównozwiązku? To się nie dodaje.
@Sh1eldeR: Może Cie zaskocze, ale znałem taką kobiete (a potem nią pogardziłem, gdy obraziła się na mnie jak spytałem jak może
Oczywiście, nie neguję faktu, że wiele lasek o--------a ten szajs z hipergamią czy branch-swingingiem. Najważniejsze jest to, żeby te karyny odcedzić. I to, że nie musimy się godzić na małżeństwo z taką. Lepiej już nie mieć żony niż mieć hipergamiczną, zdradliwą p-----ę.
@Sh1eldeR: To, ze kobieta nie zdradza nie oznacza, ze nie jest hipergamiczna. Uznam to za skrot myslowy, ale dodam od siebie w temacie, iz, jesli chodzi o logiczne kobiety, to to jest wyzszy poziom hipergamii niz u takich glupiutkich, emocjonalnych p-----l. Logiczna kobieta wykalkuluje sobie, czy oplaca jej sie zmieniac galaz. To combo instynktow oraz logiki bywa niemalze zabojcze.
nieprawda, kobiety to slodkie, niewinne istotki i trzeba je chronic przed nimi samymi i ich wlasnymi bledami
To byly tylko zarty, napisalem tez, ze chcialbym sie kochac z heteroseksualnym mezczyzna. ( ͡
To, ze kobieta nie zdradza nie oznacza, ze nie jest hipergamiczna. Uznam to za skrot myslowy
Większość kobiet, zdradzających czy nie, pozostaje hipergamicznymi w sensie chęci posiadania partnera "lepszego od siebie". Często działa to na ich korzyść i na korzyść w miarę ogarniętych facetów (już nie tylko top 10-20%). O ile my możemy mieć ból d--y o to, że laska zarabia więcej od nas, czy w ogóle wykonuje lepiej od nas jakąś "męską" lub "neutralną" czynność, o tyle laskom to raczej nie przeszkadza. A nawet je podbudowuje, bo świadczy o tym, że przygruchały sobie dobrego faceta.
Natomiast hipergamia ma jeszcze ten drugi sens, który wiąże się ze skłonnością do zdrady. Szukanie lepszego partnera może bowiem oznaczać szukania partnera lepszego -- bardziej alfa --
@ibmab: pierścionek z Ali, ślub do 15k, jak szaleć to szaleć. Współczuję dziewczynie. Niestety z tego co pokazujesz na Mikroblogu, to kiepski z Ciebie materiał na męża.
@InsaneMaiden: uuu, zapieklo porządnie, jak widać Tobie nikt tego pierścionka nie dał - teraz wiadomo dlaczego.
Często działa to na ich korzyść i na korzyść w miarę ogarniętych facetów
@Sh1eldeR: Jezeli wybierze sie dziewczyne o nizszym smv, to owszem.
Istnieje duża wartość w latach bardzo udanego związku. Jeśli się to ma, to -- kalkulując na chłodno -- trzeba uznać, że kolejny kandydat raczej nie będzie miał tego plusa.
Istnieje duza wartosc w... nie byciu wdowa emocjonalna po mezczyznie. Mechanizmy parowania sa w---------e silne u kobiet. Dodatkowo swiadomosc, ze wartosc rynkowa partnera jest tak wysoka, ze inny mezczyzna o podobnej juz sie nia nie zainteresuje skutecznie usidlaja kobiete. Zagranie ponizej pasa, bo to uzycie hipergamii na wlasna korzysc. ( ͡
Prawie od razu omowilismy kwestie intercyzy oraz testow na ojcostwo kazdego dziecka i oczywiscie zgodzila sie. Na slub do 15k za WSZYSTKO rowniez.
Panowie - mozna? Mozna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jednak #zwiazki a nie #logikaniebieskichpaskow oraz #oswiadczenie
źródło: comment_lGImEw4MUzdZ9oVTA5yNb42bIE29VCiG.jpg
PobierzZbędne uogólnienie, generujące sprzeczności w trzylinijkowym poście. Chwilę
Za to lepią sie
Bo:
1. Kombinacja piękna+logiczna występuje rzadziej w przyrodzie niż po prostu piękna (ale z-----a) czy po prostu logiczna (ale brzydka).
2. Brzydsze laski mogą odczuwać większą potrzebę nadrobienia czymś braków
@Sh1eldeR: Może Cie zaskocze, ale znałem taką kobiete (a potem nią pogardziłem, gdy obraziła się na mnie jak spytałem jak może
@Sh1eldeR: To, ze kobieta nie zdradza nie oznacza, ze nie jest hipergamiczna. Uznam to za skrot myslowy, ale dodam od siebie w temacie, iz, jesli chodzi o logiczne kobiety, to to jest wyzszy poziom hipergamii niz u takich glupiutkich, emocjonalnych p-----l. Logiczna kobieta wykalkuluje sobie, czy oplaca jej sie zmieniac galaz. To combo instynktow oraz logiki bywa niemalze zabojcze.
To byly tylko zarty, napisalem tez, ze chcialbym sie kochac z heteroseksualnym mezczyzna. ( ͡
Większość kobiet, zdradzających czy nie, pozostaje hipergamicznymi w sensie chęci posiadania partnera "lepszego od siebie". Często działa to na ich korzyść i na korzyść w miarę ogarniętych facetów (już nie tylko top 10-20%). O ile my możemy mieć ból d--y o to, że laska zarabia więcej od nas, czy w ogóle wykonuje lepiej od nas jakąś "męską" lub "neutralną" czynność, o tyle laskom to raczej nie przeszkadza. A nawet je podbudowuje, bo świadczy o tym, że przygruchały sobie dobrego faceta.
Natomiast hipergamia ma jeszcze ten drugi sens, który wiąże się ze skłonnością do zdrady. Szukanie lepszego partnera może bowiem oznaczać szukania partnera lepszego -- bardziej alfa --
@InsaneMaiden: uuu, zapieklo porządnie, jak widać Tobie nikt tego pierścionka nie dał - teraz wiadomo dlaczego.
@M4ks: co ma piernik do wiatraka? Chyba strasznie się nudzisz i już sam nie wiesz co wymyślić.
@Sh1eldeR: Jezeli wybierze sie dziewczyne o nizszym smv, to owszem.
Istnieje duza wartosc w... nie byciu wdowa emocjonalna po mezczyznie. Mechanizmy parowania sa w---------e silne u kobiet. Dodatkowo swiadomosc, ze wartosc rynkowa partnera jest tak wysoka, ze inny mezczyzna o podobnej juz sie nia nie zainteresuje skutecznie usidlaja kobiete. Zagranie ponizej pasa, bo to uzycie hipergamii na wlasna korzysc. ( ͡