Aktywne Wpisy

nad__czlowiek +220
#blackpill #tiktok #zwiazki #tinder #s--s #logikarozowychpaskow #p0lka
Nie no to są jakieś jaja xD Babsko 2/10 na tinderze zmatchowało z typem 8/10 i ludzie ją pocisneli w komentarzach, że startuje do typów z nie swojej ligi a ona uważa, że taki koleś jest w jej typie i ona tylko takiego chce bo jest w jej typie xD A ludzie z
Nie no to są jakieś jaja xD Babsko 2/10 na tinderze zmatchowało z typem 8/10 i ludzie ją pocisneli w komentarzach, że startuje do typów z nie swojej ligi a ona uważa, że taki koleś jest w jej typie i ona tylko takiego chce bo jest w jej typie xD A ludzie z
źródło: KASZA
Pobierz
bawelna100pro +404
Bawi mnie jak Donatan, niegdyś promotor słowiańskich biustów i gównomuzyki, obecnie poważny potentat mieszkaniowy, odpala się w komentarzach pod jakims postem randomowego fanpejdzu Popularne, gdzie linkują posta o tym, jak spłakał się, że nie może teraz kupować po 15 mieszkań.
#nieruchomosci #patodeweloperka
#nieruchomosci #patodeweloperka
źródło: 1000071036
Pobierz

Prawie od razu omowilismy kwestie intercyzy oraz testow na ojcostwo kazdego dziecka i oczywiscie zgodzila sie. Na slub do 15k za WSZYSTKO rowniez.
Panowie - mozna? Mozna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jednak #zwiazki a nie #logikaniebieskichpaskow oraz #oswiadczenie
źródło: comment_lGImEw4MUzdZ9oVTA5yNb42bIE29VCiG.jpg
PobierzDla tego też nie zwyzywałem Cię, co akurat bardzo lubię robić nawet gratis. Po prostu uważam, że rysowanie kutasów to mentalna gimbaza a w miejscu twarzy osoby, która ma być
Czy ja tylko żyję w jakiejś utopii gdzie koledzy dookoła mnie mają szczęśliwe związki, żony ich nie zdradzają, mają
Wyjmij kij z d--y.
Probujesz byc grozny i meski?
Fajowo 3===D
@ibmab: Czy wyzywanie kogoś jest groźne?:P Po prostu nie trzeba się produkować, więc optymalizuje czas, przez co jest wygodne :P
Co do zdjecia to prawda jest taka, ze chcielismy wrzucic tam jakies sloneczko czy inne kobiece, slodkie... gowno, ale wyszlo pedalsko, wiec ona narysowala tam beniza i stwierdzilismy, ze w------e... bo to i
@ibmab: a co puszcza się ?
Po prostu
@alex-fortune: słaby materiał na męża, bo
Poza tym bardzo niefajnie się odnosi w stosunku do niej. Wnoszę, że w życiu realnym ma bardzo podobnie.
A co do niefajnego odnoszenia, to jak mówiłem, dla mnie intelektualne dno i metr mułu, ale jeśli ktoś lubi no to ich sprawa
Rozmawialismy o tym juz dawno, ale przypomnialem tylko, zeby wiedziala, ze to wszystko aktualne.
@InsaneMaiden: @alex-fortune:
W sumie szalona dziewico,