Wpis z mikrobloga

@npsr: wlasnie dla bolu d--y takich osob jak Ty to arcydzielo painta sie tam znalazlo. mam nadzieje, ze rozwialem wszelkie watpliwosci, temat zamykam xD
  • Odpowiedz
@ibmab: nie mam bólu d--y. Na szczęście nie mój problem. Piszę tylko z nadzieją, że może chociaż zastanowisz się nad tym, czy aby na pewno takie rzeczy są na miejscu, bo kiedyś możesz pójść o ten jeden krok za daleko.

Dla tego też nie zwyzywałem Cię, co akurat bardzo lubię robić nawet gratis. Po prostu uważam, że rysowanie kutasów to mentalna gimbaza a w miejscu twarzy osoby, która ma być
  • Odpowiedz
@ibmab: co wy ludzie z tymi intercyzami, testami na dziecko oO Gdzie wy poznajecie te dziewczyny, skąd te historie na mirko oO Jak można moment zaręczyn psuć rozmowami o intercyzie czy testach na każde z dzieci. Jeżeli nie ufacie sobie w ogóle to po co się ze sobą żenicie?

Czy ja tylko żyję w jakiejś utopii gdzie koledzy dookoła mnie mają szczęśliwe związki, żony ich nie zdradzają, mają
  • Odpowiedz
@npsr: Olaboga. Ktoś na dzielnicy by zobaczył, że sobie śmieszkujecie z dziewczyną. A ona bez podbitego oka chodzi! Przecież z takiego ważnego gościa jak NPSR nikt nie może żartować! SZACUNEK LUDZI ULICY MUSI BYĆ!

Wyjmij kij z d--y.
  • Odpowiedz
@npsr:

Dla tego też nie zwyzywałem Cię, co akurat bardzo lubię robić nawet gratis.

Probujesz byc grozny i meski?
Fajowo 3===D
  • Odpowiedz
@StarsThief: lepszy kij w dupie niż c--j na twarzy :P
@ibmab: Czy wyzywanie kogoś jest groźne?:P Po prostu nie trzeba się produkować, więc optymalizuje czas, przez co jest wygodne :P
  • Odpowiedz
@npsr: Preferuje logike oraz argumenty i ogladanie jak ludzie sie zmagaja ze swoimi emocjami, bo nie potrafia sie przyznac przed samymi soba, ze sie pomylili. A jak ktos sie przyzna i jeszcze mi to powie to szanuje.
Co do zdjecia to prawda jest taka, ze chcielismy wrzucic tam jakies sloneczko czy inne kobiece, slodkie... gowno, ale wyszlo pedalsko, wiec ona narysowala tam beniza i stwierdzilismy, ze w------e... bo to i
  • Odpowiedz
@ibmab: top kek, jeśli jej to sprawa radość xD w sensie, nie świadczy to za bardzo ani o Tobie ani o Niej xD Jest taka róznica między humorem a ,,hehe humorkiem XD" zwanym również prostactwem. With that being said, jeśli jej pasuje coś takiego, to wszystko spoko i bardzo dobrze - w końcu, w związku chodzi o to, by obie strony czuły się dobrze i komfortowo i mogły być szczere
  • Odpowiedz
@ibmab: i z góry zakładasz, że masz rację :P Może i chciałeś dobrze ale wyszło c-----o. Dosłownie. A ja chciałem na to zwrócić uwagę, bo w tym wszystkim nie chodzi już nawet o to, co wy o tym myślicie. Chodzi o to, jak to wygląda w oczach ludzi, którym to pokazujecie. I nie pisz, że masz na to w------e, bo gdybyś miał, nie publikował byś tego wcale :)

Po prostu
  • Odpowiedz
ale dupoargument, czyli jeśli słaby pierścionek i mało hajsu na wesele = słaby materiał na męża?

@alex-fortune: słaby materiał na męża, bo

Prawie od razu omowilismy kwestie intercyzy oraz testow na ojcostwo kazdego dziecka

Poza tym bardzo niefajnie się odnosi w stosunku do niej. Wnoszę, że w życiu realnym ma bardzo podobnie.
  • Odpowiedz
@InsaneMaiden: Wiesz, imo to bardzo fajnie, że to omówili. W sensie - co w tym złego? Ustalili warunki, które panują w ich związku i obie strony na to przystały. Jeśli myślisz, że to kwestia braku zaufania to imo się mylisz, bo jedno drugiego nie wyklucza ;)

A co do niefajnego odnoszenia, to jak mówiłem, dla mnie intelektualne dno i metr mułu, ale jeśli ktoś lubi no to ich sprawa
  • Odpowiedz
@InsaneMaiden: Good point. Widzisz, generalnie z małżeństwem problem jest taki, ze jest to akt wiążący prawnie, a związki wbrew temu co próbuje nam wcisnąć disney, wcale nie są na zawsze i często nie kończą się życiem długo i szczęśliwie ;) Dlatego w ramach ostrożności ( nie braku zaufania - ostrożności, a to duża różnica ), ustala się reguły, których nieprzekraczanie daje obu stronom komfort i bezpieczeństwo.
  • Odpowiedz
@soft1house: Jak juz podpisze papierki, to nigdy w zyciu tego nie zrobi. Jakikolwiek inny bolec miedzy nogami? Zadnych pieniedzy. Nie moje dziecko? Wiem od razu, zwijam manatki i... zadnych pieniedzy. Komfort psychiczny i spokoj, jakie malo kto ma. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rozmawialismy o tym juz dawno, ale przypomnialem tylko, zeby wiedziala, ze to wszystko aktualne.

@InsaneMaiden: @alex-fortune:
W sumie szalona dziewico,
  • Odpowiedz