Wpis z mikrobloga

@MyshaM: irytujące jest ilość ludzi tutaj tak bardzo bogatych w zasady moralne. Czytam tutaj o podejściu niektórych ludzi i dostaję raka, tak samo jak na kółko wzajemnej adoracji ludzi klepijących się po ramionach, bo nie uprawiali seksu mimo 25 lat. Dobrym pomysłem są anonimowe wyznania, ale pod tagiem jest taki flood, że oborze

aż bym pohejtował sobie.
  • Odpowiedz
mimo to podrywa inne osoby to dla mnie jest k---ą.

@MyshaM: facet nie może być k---ą więc rozmawiamy kobietach? W takim razie masz pełną rację ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@MyshaM: Ostatnio dochodzi do sytuacji ze nawet przytulic po przyjacielsku nie można osoby plci przeciwnej bo juz k---a zdrada.
Ludzie mają ograniczone umysły w Polsce. Każdy tylko myśli o sobie bo juz zapomina nawet traktować dobrze swoją polówkę. Najlepiej niech Twoja połówka siedzi caly czas w domu i do nikogo sie nie odzywa, a jak juz pogada z osobą plci przeciwnej więcej niż 2h to foch forever. Sami sobie gotujemy
  • Odpowiedz
  • 4
@kopek: mi tam by przeszkadzało jakby ktoś podrywał różowego z którym jestem. Sam też nie podrywam innych różowych. Moim zdaniem wchodzac w zwiazek trzeba przywyknac ze niektorych rzeczy nie wypada robic ale za to ile plusow dochodzi ;)
  • Odpowiedz