Wpis z mikrobloga

• 0
@Arachnofob: jeśli jesteś singlem, albo masz układ, który na to pozwala i Ci się chce - do boju! To jest zajebisty pomysł - uwodzić takie bladzie i informować ich rogaczy, jaką ścierkę sobie wzięli. Jestem za!!!
  • Odpowiedz
  • 1
@MyshaM: jestem tego samego zdania co Ty mirabelko, nie po to ktoś jest w związku żeby zarywac do kogoś innego ( ͡° ʖ̯ ͡°) szczęśliwie sobie bez tego żyje z niebieskim półtora roku i nie wyobrażam sobie żeby jakieś flirty miały to zepsuć
  • Odpowiedz
@MyshaM: Dostaję dość często jednoznaczne wiadomości na facebooku od żonatych facetów :/ To jest dopiero frajerstwo... Jak koleś pisze do mnie jakąś bajerę w stylu "ale jesteś piękna, chętnie bym się z Tobą umówił" to zazwyczaj odpisuję "z tego co widzę to Twoja żona jest ładniejsza ode mnie" :D Weź tu znajdź faceta i potem traf na takiego co po internetach bajeruje inne laski... :<
  • Odpowiedz
@Krznl: Nigdy nie słyszałaś o facetach, którzy mają żony, dzieci i kochanki? Najczęściej nie zostawiają rodziny dla kochanki, nawet jak się w niej zakochują. Wiedzą po co im kochanka, i po co im rodzina. Dość proste rozgraniczenie. My też wiemy z kim jesteśmy przede wszystkim. Dlaczego nam ze sobą tak dobrze. I dlaczego są małe szanse, że ktoś pojawi się znikąd i przebije to co zbudowaliśmy przez lata.

Nie widzę
  • Odpowiedz
@mersea: Jeżeli ona się o niczym nie dowie, to przecież nie będzie żadnego problemu. Jeżeli już się zdradza to obowiązkiem zdradzającego jest dobrze się z tym ukrywać (dla dobra drugiej osoby). A już w ogóle trzeba nie być pipą i nie zrzucać brzemienia na drugą osobę gdy kogoś męczą wyrzuty sumienia.

Co jeżeli sytuacja wygląda tak. Zdradzam obecnie dziewczynę i wiem, że jeżeli by się o tym dowiedziała to byśmy
  • Odpowiedz