Aktywne Wpisy
Bobito +19
#ukraina #wojna #rosja #usa
Ludzie wciąż myślą, że Rosja jest supermocarstwem. Czy wiesz, co robi supermocarstwo? Zdobywa stolicę wroga w ciągu trzech tygodni, tak jak Stany Zjednoczone w 2003 roku. Tymczasem Rosji, pomimo swojej potęgi militarnej, wielokrotnie nie udaje się zdobyć maleńkiej wioski pośrodku niczego.
Ludzie wciąż myślą, że Rosja jest supermocarstwem. Czy wiesz, co robi supermocarstwo? Zdobywa stolicę wroga w ciągu trzech tygodni, tak jak Stany Zjednoczone w 2003 roku. Tymczasem Rosji, pomimo swojej potęgi militarnej, wielokrotnie nie udaje się zdobyć maleńkiej wioski pośrodku niczego.
Grooveer +23
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#gorzkiezale #feels #smutnazaba #przemijanie
Komentarz usunięty przez autora
GLUPIO CI TERAS?!
BTW
Miałem fantastyczne zabawki firmy wader, miałem koparkę, wywrotkę, spychacz i ciągnik z przyczepą. Piaskownica to był plac budowy, czasem arena walki z mrówkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Chodtok:
@IrvinTalvanen:
@innigri:
@xeperek:
Dobrze wiecie że nie to miałam na myśli ( ͡° ͜ʖ ͡°) Owszem. W każdej chwili można wrócić do piaskownicy. Ale nigdy już nie będzie to to samo, jak mając te 6-7 lat. I jedyne co widzieć do to co się dzieje teraz. Nie problemy z kredytami. Problemy z różowym czy niebieskim paskiem. Problemy z dziećmi. Autem. Nigdy
mi jest smutno, że pewnego dnia przeczytam po raz ostatni moją ulubioną książkę i prawdopodobnie nie będę wiedział, że to był ostatni raz
Nigdy nie będzie tak pysznych ciastek
Reprezentacja naszego kraju nie będzie miała takich wyników
Już nigdy, nigdy nie będzie takich wędlin, takiej coca coli
Takiej musztardy i takiego mleka
Nigdy nie będzie takiego lata
Nigdy nie będzie takiego lata "
@halucynmenda: a to nie była glina? ( ͡o ʖ̯ ͡o)
#przegryw #tfwnogf
Jeszcze nie wie, co to są zmartwienia, co to są rachunki i dlaczego ludzie są źli, nie wie jeszcze że życie nie jest różowe i nie zawsze będzie tak uśmiechnięta a jej największym "zmartwieniem" nie będzie to, że